بنیاد برکت با هدف حمایت از اشتغال و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی در شهرستان کوه‌چنار توانسته ۵۵۰ طرح را اجرا و برای بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ نفر ایجاد اشتغال کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بنیاد برکت با توجه به دغدغه‌های مقام معظم رهبری و مسئولان در حوزه‌ اقتصاد و اشتغال، تمرکز خود را روی این حوزه قرار داده تا نتیجه‌ این تلاش‌ها به اشتغال پایدار در مناطق روستاهای محروم منجر شود.

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از چندسال گذشته تا کنون در کنار الگوهای مشارکتی در بنیاد، عملیاتی شدن اجرای طرح‌های مختلف در جوامع محلی به‌ویژه در روستاها و مناطق محروم را در زمینه‌ ایجاد اشتغال پایدار به‌ صورت ضربتی دنبال می‌کند.

ایجاد فرصت‌های اشتغال در جوامع روستایی کوه‌چنار و بازگرداندن رونق ازدست‌رفته به این مناطق از سوی بنیاد برکت در این چند  سال به  کمک خانوارهای روستایی کوه‌ چنار شتافت و باعث شد که طرح اشتغال روستایی جانی دوباره بگیرد.

جهت‌دهی مناطق روستایی  از انزوای سنتی به سمت رونق و پویایی 

یونس دهداری، مجری طرح‌های اشتغال روستایی بنیاد برکت در شهرستان کوه چنار با اشاره به اینکه در مناطق محروم باید بتوانیم با اجرای طرح‌های بنیاد برکت به  توانمندی اقتصادی و اجتماعی دست یابیم، گفت: به منظور تحقق اهداف بنیاد برکت تسهیلات اشتغال در آسان‌ترین شرایط در اختیار کارآفرینان و متقاضیان قرار می‌گیرد.

او بیان کرد: توانمندسازی روستاها، ایجاد اشتغال با هدف تقویت زمینه‌های کسب‌وکارهای روستایی، رفع بیکاری و تامین معیشت پایدار مردم با هدایت، برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد برکت  بر اساس الگوهای کارآفرینی این بنیاد در اختیار روستاییانی که واجد شرایط هستند قرار می‌گیرد.

دهداری با بیان اینکه روستاها کانون تولید کشور هستند، تصریح کرد: اقتصاد جامعه ما از دستاوردهای روستاییان و تولیدات آن ها که نقش استراتژیک دارند شروع می‌شود.

مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت شهرستان کوه‌ چنار ادامه داد: راه‌اندازی کسب‌ وکارهای گروهی و فردی و ایجاد کارگاه‌های تولیدی در روستا که بتواند این تولیدات را با توجه به ظرفیت و مزیت مناطق برند سازی کند نقش مهمی در توسعه و صادرات محصولات آن ها دارد.

او با تاکید بر اینکه حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در اشتغال‌زایی اجتماع‌ محور روستایی سرعت استقرار کسب‌ وکارهای روستایی را فراهم کرده است، افزود: رویکرد بنیاد برکت در توانمندسازی اقتصادی و حوزه‌ اشتغال نگاهی سیستماتیک به‌ خصوص در مناطق کمتر توسعه‌ یافته محروم و روستایی دارد تا منابع، منجر به ایجاد اشتغال، تولید و درآمد پایدار شود.

دهداری با اشاره به اینکه کارآفرینی در قالب کسب‌ وکارهای خرد، مناطق روستایی را از انزوای سنتی به سمت رونق و پویایی سوق می‌دهد، اضافه کرد: بنیاد برکت برای توانمندسازی جوامع روستایی در سال‌های گذشته بسیاری از جوانان این را به ماندن در روستا تشویق کرده است.

حرکت پربرکت بنیاد برکت در کوه‌چنار

ارزیابی مطلوب مردم روستا از عملکرد بنیاد برکت در رونق کسب‌ وکار 

سجاد امیر زاده، دهیار روستاهای هدف اشتغال بنیاد برکت نیز با تاکید بر اینکه  مهمترین مشکل امروز کشور و شهرستان کوه‌چنار بیکاری به خصوص در مناطق روستایی محروم بوده اظهار کرد: توجه به استعدادها و ‌قابلیت‌های جوانان روستا برای پویایی روستاها از سوی تیم بنیاد برکت یک حرکت قابل‌ تحسین است.

او گفت: ایجاد اشتغال و کسب‌ وکارهای پررونق در نهایت به فعال شدن ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال پایدار در مناطق روستایی منجر می‌شود که در روستاهای هدف مشخص شده و لبخند رضایت را بر لب این منطق نشانده است.

حسین پور کارآفرین جوان نیز به تسهیلات بنیاد برکت برای توسعه کسب و کارخود اشاره و بیان کرد: با حمایت‌های بنیاد برکت از مهاجرت به شهرهای بزرگتر منصرف شدم و توانستم با اضافه کردن تجهیزات فعالیت خود را توسعه دهم.

دهیار روستاهای هدف اشتغال بنیاد برکت تصریح کرد: داشتن انگیزه و توانایی لازم برای شروع کار مهم است که با بازاریابی مناسب، توسعه کسب کار و حمایت بنیاد برکت چهار نفر را به مجموعه خود برای کار اضافه کردم.

حرکت پربرکت بنیاد برکت در کوه‌چنار

رئیسی، دیگر کارآفرین جوان نیز با بیان اینکه با حمایت بنیاد برکت توانستم کارگاه تولید کفش خود را از ورشکستگی نجات دهم، عنوان کرد: با دریافت این تسهیلات کارگاه خود را توسعه و دونفر دیگر را نیز در اینجا مشغول به کار کنم.

این تولید کننده موفق توسعه کارگاهش را  از برنامه‌های آتی خود عنوان کرد و افزود: در صورت دریافت تسهیلات بیشتر امکان توسعه کارگاه و تولیدات متنوع‌تر را دارم و می‌توانم تعداد  بیشتری را مشغول به کار کنم.

ایجاد اشتغال بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ نفر از سوی بنیاد برکت در کوه‌ چنار

رئیسی، دیگر کارآفرین جوان نیز با بیان اینکه با حمایت بنیاد برکت توانسته کارگاه تولید کفش خود را از ورشکستگی نجات دهد، اضافه کرد: با دریافت این تسهیلات کارگاه خود را توسعه و دو نفر دیگر را نیز در اینجا مشغول به کار می کنم.

این تولید کننده موفق توسعه کارگاه خود را  از برنامه‌های آینده اش دانست و اظهار کرد: در صورت دریافت تسهیلات بیشتر امکان توسعه کارگاه و تولیدات متنوع‌ تر را دارم و می‌توانم تعداد  بیشتری را مشغول به کار کنم.

 دهداری نیز با اشاره به حمایت‌های بنیادبرکت از اشتغالزایی در شهرستان کوه چنار گفت:  این نهاد با هدف حمایت از اشتغال و فرصت‌های کارآفرینی در شهرستان کوه‌چنار توانسته ۵۵۰ طرح را اجرا کند.

او بیان کرد:  از طرح‌های اجرا شده  ۶۰ طرح به صورت کارگاهی بوده است.

دیگر کار آفرین جوان  با بیان اینکه بنیاد برکت به ۱۶ روستا در شهرستان کوه‌چنار به طور مستقیم وارد شده است، تصریح کرد: بنیاد برکت با ورود به شهرستان کوه‌چنار تا امروز توانسته برای بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ نفر ایجاد اشتغال کند.

دهداری به تفاوت حمایت‌های بنیاد برکت با دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها اشاره کرد و ادامه داد: نه تنها بنیاد برکت به یک بار حمایت اکتفا نمی‌کند بلکه با حمایت از متقاضی تا تبدیل آن به کارگاه بزرگ ادامه می‌دهد.

یکی از مهمترین روش‌های کاهش مهاجرت از روستاها به شهر و به تبع آن کاهش آسیب‌های اجتماعی، حمایت از جوانان علاقمند به کارآفرینی و اشتعالزایی در روستاها است.

اجرای طرح‌های اشتغالزا و پرداخت تسهیلات  علاوه بر اینکه تحولی در بخش توسعه اشتغال به همراه دارد، به جلوگیری از افزایش مهاجرت‌ها و تشویق و ماندگاری بیشتر روستاییان می‌انجامد و افراد زیادی به‌واسطه اجرای طرح‌های اشتغال از شهرها به روستاها بازمی‌گردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار