مدیرکل بنیاد مسکن فارس با اشاره به فراهم شدن شرایط برای ۱۰۰ درصد روستا‌های استان در زمینه تهیه و اجرای طرح هادی، در بیش از ۵۴ درصد از روستا‌های بالای ۲۰ خانوار که معادل یک هزار و ۲۶۴ روستا را شامل می‌شود، گفت: این مهم فراتر از متوسط کشوری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عطاءالله زمانی مدیرکل بنیاد مسکن فارس  ضمن تبریک ۱۵ مهرماه، روز ملی روستا، با گرامیداشت جایگاه روستاییان و عشایر به عنوان جامعه مولد بر لزوم محرومیت زدایی و توسعه روستایی به عنوان محور اصلی حرکت در مناطق کم برخوردار تاکید کرد.

او افزود: روستاییان سرزمین پهناور فارس همانطور که در عرصه‌های مختلف انقلاب، دوران دفاع مقدس و سازندگی ایران نقش محوری و تعیین کننده داشتند، در دوران تحولی نیز در راستای توسعه کسب و کار و توان و ظرفیت تولید پایدار و ضرورت حفظ و ایفای نقش فعال در بازگشت شکوه کار و تولید به این جایگاه مهم تمدن انسانی؛ وظیفه خود را مجدانه انجام داده و می‌دهند.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با بیان اینکه روستا مبداء استقلال جامعه و نقطه اتکاء خودکفایی است، گفت: جامعه روستایی وعشایری آغازگر تمدن بشری وسمبل صداقت، راستی، صمیمت، ایثار، تلاش و تولید است.

زمانی ادامه داد: بخش مهم و اثرگذار نظام جمعیتی و اجتماعی ما روستا و روستائیان هستند که از ارکان استقلال اقتصادی جامعه محسوب و سهم بسزایی در توسعه امنیت ملی، استقلال سیاسی، فرهنگی، تولید و اشتغال و اقتصاد مقاومتی داشته‌اند.

او خاطرنشان کرد: اکنون در سال مانع زدای‌ها و پشتیبانی از تولید نقش روستا و روستاییان در رونق کسب و کار‌ها بیش از پیش هویدا و آشکار است و بنیاد مسکن نیز با تاکید بر توسعه و محرومیت زدایی در مناطق روستایی از سال‌های گذشته آغاز حمایت از کسب و کار‌ها در منطق روستایی و عشایری فارس را کلید زده است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس همچنین اجرای صد‌ها و هزاران طرح توسعه روستایی، طرح هادی، طرح بهسازی و توسعه معابر، بیمه منازل روستایی، اجرای طرح‌های اسکان عشایر با همکاری و همراهی مسئولان امور عشایر استان و صدور هزاران جلد سند روستایی با همکاری مدیران اسناد و املاک استان نمونه‌ای از حمایت‌ها و اقدامات عملیاتی برای توسعه روستایی در مناطق روستایی و عشایری فارس عنوان کرد.

زمانی اضافه کرد: ما بر این باوریم که همه روستا‌های استان فارس از شمالی‌ترین روستا در شهرستان آباده تا جنوبی‌ترین روستا در شهرستان مهر باید کانون توسعه و کارآفرینی باشد و به ویژه در زمینه توسعه گردشگری روستایی باید گام‌های بلند و با قدرت برداشته شود.

او خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که از شرقی‌ترین روستا‌ها در شهرستان نی‌ریز تا روستا‌های با صلابت غرب استان فارس در شهرستان‌های رستم، ممسنی و کازرون باید به عنوانی الگویی در توسعه و محرومیت زدایی و توجه به کارکرد‌های توسعه و محرومیت زدایی مطرح شوند، بنیاد مسکن برای حرکت چرخ‌های توسعه و محرومیت زدایی در سال‌های گذشته دراین مناطق از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن فارس گفت: ما با این نگرش که روستا مبداء تولید و سرچشمه کار و فعالیت است و باید از همه ابزار‌های قانونی برای ماندگاری روستاییان در روستا‌ها بهره گرفت، باور داریم که باید زمینه کاهش مهاجرت‌های ناخواسته را فراهم کرد و مهاجرت معکوس را در روستا‌ها شکل داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.