کلچه خطایی یکی از شیرینی‌های سنتی می‌باشد که اصالت این شیرینی برای افغانستان است و طرز تهیه بسیار راحتی دارد.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، کلچه خطایی یکی از شیرینی‌های سنتی می‌باشد که اصالت این شیرینی برای افغانستان است و طرز تهیه بسیار راحتی دارد.

شما می‌توانید برای مهمانی ها، جشن‌های کوچک و حتی شب‌نشینی‌های خود این شیرینی را تهیه کنید.

یه نکته جالب درباره این شیرینی خوشمزه اینه که شما میتونید کلچه رو هم با فر و هم بدون فر تهیه کنید

مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
پودر وانیل ۱۰ گرم
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر نشاسته ۱ پیمانه
آرد ۴۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

پودر قند و تخم مرغ‌ها را باهم مخلوط میکنید تا یکدست شوند.

پودر وانیل را به مواد اضافه کنید.

روغن مایع را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس پودر هل را اضافه کنید.

پودر نشاسته و آرد و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا گلوله نشود.

با دست مواد را ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند.

خمیر شیرینی را به اندازه یک گردو یا بزرگتر برش دهید و در دست گرد کنید.

طرز تهیه کلچه خطایی به جه صورت است؟

سپس روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید با فاصله از هم قرار دهید و به دلخواه روی شیرینی مقداری پودر پسته بریزید.

سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا کمی زیر شیرینی‌ها تغییر رنگ دهد.

سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا شیرینی خنک شود و از روی سینی جدا کنید.

میتوانید پودر پسته را بعد از خارج کردن از فر نیز اضافه کنید. برای اینکار اول شیرینی‌ها را با کره چرب کنید و پودر پسته و پودر قند را روی آن بریزید.

شما می‌توانید این شیرینی را بدون فر نیز تهیه کنید. بدین صورت که داخل یک قابلمه دو لایه کاغذ روغنی انداخته و برای ۱۵ دقیقه روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.

سپس شیرینی‌ها را چیده و دمکنی قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شیرینی پخته شوند.

 

 

 

انتهای پیام/ز

برچسب ها: کلوچه ، افغانستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رویا از شیراز
۱۷:۱۰ ۱۰ مهر ۱۴۰۰
خیلی خوشمزه است
کاش بسراق رو هم بذارید