منابع لبنانی از حملات جنگنده‌های رژیم تروریستی اسرائیل به مناطقی از جنوب این کشور خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - منابع محلی گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم تروریستی اسرائیل به مناطقی در جنوب لبنان حمله کردند. این مناطق شامل بمباران شهرک‌های انصار، الزراریه، منطقه‌ای بین بیت یاحون و عیتا جبل و اطراف شهرک بیساریه است.

منابع صهیونیستی ادعا کردند که اهداف آنان مراکز حزب الله بوده است، با این وجود منابع لبنانی این ادعاها را تائید نکردند.

حملات رژیم تروریستی اسرائیل درحالی رخ می‌دهد که این رژیم ملزم به رعایت مفاد قرارداد آتش بس با لبنان است با این وجود نزدیک به هزار دفعه این توافق را نقض کرده و مانع از اجرای کامل آن می‌شود.

در همین راستا فرماندهی ارتش لبنان روز پنج‌شنبه اعلام کرد: اشغالگران اسرائیل علاوه بر ادامه اشغال سرزمین‌های لبنان و تداوم نقض مرزها، به حملات زمینی، دریایی و هوایی خود علیه حاکمیت لبنان ادامه می‌دهند که آخرین آن، مجموعه‌ای از عملیات‌ها است که شهروندان را در جنوب و بقاع در شرق لبنان هدف قرار می‌دهد. 

اگرچه حدود ۴ ماه از پایان جنگ می‌گذرد، اما رژیم تروریستی اسرائیل همچنان به اشغال اراضی لبنان در جنوب این کشور، به ویژه در ۵ تپه مشرف به لبنان، بدون اعلام تاریخی برای عقب نشینی از آنها ادامه می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۴ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
مرگ بر اسرائیل و آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
مشت آهنین
۰۸:۲۸ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
خدا لعنت کند دولت دست نشانده لبنان رو،پس حالا که امنیت کشور لبنان دست شماست کاری کنید ، یا شاید این بمبارانها با هماهنگی خودشونه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۳ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
اين يعني اونها جنگ را كامل برنده شدن. قبلا چشم در مقابل چشم بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۴۸ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
مرگ بر اسرائیل
Iran (Islamic Republic of)
لعنت بر رژیم صهیونیستی
۰۲:۰۶ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
لعنت بر رژیم صهیونیستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
دولت لبنان باید اجازه حمله به حزب الله رابدهد
آخرین اخبار