
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی – دانش آموزان کلاس پنجم، به زنگ آخر رسیدهاند و میخواهند این کلاس زودتر تمام شود و به خانه بروند.
ناگهان معلم وارد کلاس میشود و با قفل کردن در، شروع به کتک زدن بچهها میکند، آنان که راهی برای فرار ندارند، تسلیم چوب معلم میشوند، معترضان بیشتر کتک میخورند و گریه دانش آموزان با فریادهای معلم که آنان را بخاطر گم شدن شارژر گوشی همراهش بازخواست میکند، گره میخورد.
معلم دست از کتک زدن دانش آموزان بر نمیدارد و مدیر و دیگر مسوولان مدرسه مجبور به شکستن در و نجات دانش آموزان میشوند.
آنطور که والدین دانش آموزان میگویند، مدیر مدرسه هم بعد از این ماجرا، بچهها را تهدید میکند تا درباره رفتار امروز معلم چیزی به والدین خود نگویند ولی بدن کبود و زخمی دانش آموزان جایی برای پنهان کاری باقی نگذاشته است.
تصاویری از بدن کبود و زخمی دانش آموزان در فضای مجازی منتشر میشود و پای آموزش و پرورش به میان میآید، این حادثه عصر یکشنبه رخ داد و معلم خاطی صبح روز دوشنبه دیگر نتوانست در کلاس درس حاضر شود؛ چون تخلف وی محرز بود و ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه به جای حضور در کلاس درس داشت به مسوولان اداره کل آموزش و پرورش جواب پس میداد و از رفتار ناشایست خود ابراز پیشمانی میکرد ولی پشیمانی دیگر سودی برایش نداشت.
آموزش و پرورش طی بیانیهای از ممانعت از حضور وی در کلاس درس خبرداد و بعد از آن پرونده معلم خاطی به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات کارکنان آموزش و پرورش کردستان جهت برخورد سریع و قانونی ارسال شد.
تا بررسی حکم نهایی این معلم متخلف، از کار تعلیق شد؛ این حکم اولیه بود، چون مدیرکل آموزش و پرورش اعلام کرد که با توجه به زمان بر بودن روند رسیدگی عادلانه هیات بدوی استان اقدام به درخواست اعمال ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان (تعلیق ۳ ماهه) کارمند خاطی کرده که مورد موافقت وزیر محترم آموزش و پرورش نیز قرار گرفته است.
این تمام ماجرای برخورد با معلم خاطی نبود، دستگاه قضای استان نیز به این موضوع ورود کرد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان اعلام کرد: ماجرای تنبیه بدنی ۱۳ نفر از دانش آموزان ابتدایی مدرسه راشدین روستای کرجو از توابع شهرستان سنندج توسط معلم این مدرسه بررسی و پیگیری میشود.
به گفته حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی، دستورات قضایی لازم به دادستان مرکز استان صادر شده تا موضوع پیگیری و برخورد لازم صورت پذیرد.
ماجرا ادامه یافت و با رسانهای شدن موضوع، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیسجمهور گفت که در پی ضرب و شتم دانش آموز سنندجی توسط معلمش، معاون اول رئیس جمهور به وزیر آموزش و پرورش دستور رسیدگی فوری و برخورد قاطع قانونی با متخلف و ارائه گزارش را صادر کرد.
عارف تاکید کرده بود: در دولت وفاق که یکی از اولویتها عدالت آموزشی است به هیچ وجه این برخوردها تحمل نخواهد شد.
اموزش پرورشی که خودش از این دسته ادم ها تشکیل شده هرگز نمیتونه مشکل های این مدلی رو حل کنه بحث باید از بی انظباتی سازمانی تبدیل بشه به جرم و بزه و جنایت وقوه قضایه وارد بشه
معلم خاطی باید مجازات بشه
مردم بچههای خود را با مشقت و سختی بزرگ می کنند. قرار نیست هر کس با چوب و کمربند به جانشان بیفتد.
پس این معلم ها در دوره ها چه آموزشی می بینند.
معلم خاطی باید هم دیه بدهد هم در حضور مردم روستا شلاق بخورد تا درس عبرتی برای سایر احمق ها باشد .
عمدا معلم دست میندازند که وقت کلاس بگیرند و خیلی هم حرفه ایی هستند
معلم ها واقعا حریف انها ننیشوند
اما حق معلم بدید همانجور که حق جاهای دیگه میدید
من شعل معلمی با کازمتدان رسمی مقایسه میکنم چون معلمها رسمی هستند و الان نیروهایی شرکتی و افراد بیکار ..نیان بگن ما کم میگیریم ،،معلمان چون رسمی هستند با کازمتدان رسمی کشور مقایسه میشوند
برای معلمها و مطلومیتشان گریه میکنید
چه خاصه مدارس حاشیه شهر
تمام تخلفات معلمان متخلف ناگهان رو میشود
تخلف
شکنجه
...چرا فقط نزدیک این ماه اردیبهشت این همه تخلفات از طرف رسانه ها ناگهان بزرگ میشود
در صورتی در هر قشری تخلفات هست و همیشه هم هست
ولی چرا ناگهان اواخر فروردین از طرف رسانه هت موضوعی دیده ک کشف و ناگهان بزرگ میشود
چرا فوق العاده ویژه معلمان که همه جا پنجاه درصد میگیرند هنوز معلمان نمیگیرند
جاهای دیگه به جز رفاهیات چرب و چیلی ،،۱۶ماه حقوق دارند و ۴ماه حقوق پنهان
جاهای دیگه پاداش به دلار همان ماه میگیرند
اما وزارت بهداشت و آموزش پرورش ،بعد یک سال وقتی ارزش دلار نصف میشود
اون وقتی هزاران متقاضی بعلت عقاید عدم ثبات اخلاق ی دلسوز نبودن بی اعتقادی به خدا پذیرفته نشدن و توسط همین اصلاحاتی ها و به اسم وفاق هر کس و ناکس را استخدام کردن و هر بی وجدانی سر کار امد نتیجه ای بهتر از این نخواهد داشت