
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پریسا بهرامی - سیدمحمد فتحی اظهار کرد: با احداث این نیروگاه ها، به ظرفیت تولید برق کشور اضافه میشود؛ چرا که سیستم برق کشور یکپارچه است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در بخش خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی ۷۶۷ هزار مشترک از خدمات شرکت برق کردستان بهرهمند هستند، افزود: در حال هوشمند کردن کنتور مشترکان بخش خانگی هستیم که اگر اینگونه شود، برق مشترکان پرمصرف قطع میشود، و کنتور برق مشترکان بخش صنعت، کشاورزی و اداری هوشمند است و امیدواریم بتوانیم تا سال ۱۴۰۵ تمام شبکه توزیع بخش خانگی و تجاری را هوشمند کنیم.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق کردستان بیان کرد: با شرایط اقلیمی خشک در کشورمان مواجه هستیم و تولید انرژی از نیروگاههای آبی، پاسخگوی نیاز مشترکان نیست؛ بنابراین در کنار نهادینه کردن مصرف بهینه انرژی، باید به سمت تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی رفت.
فتحی عنوان کرد: مصرف بهینه انرژی را باید از ادارات شروع کرد و دستگاهها در این زمینه کمک کنند، البته باید فرهنگ مصرف صحیح انرژی را در مدارس نیز نهادینه کرد و دانش آموزان بدانند برق با چه زحمت و تلاشی تولید میشود.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه همه ادارات به کنتور هوشمند مجهز شدهاند، مدیریت مصرف آنان به راحتی قابل انجام است، و ادارات موظف بودند در ساعات کاری ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف خود را نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن کاهش دهند که همکاری خوبی در این زمینه داشتند.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق کردستان به این هم اشاره کرد که طبق بخشنامه هیات وزیران، ارگانها و ادارات مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، باید در مدت چهار سال ۲۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را از طریق پنلهای خورشیدی تامین کنند همچنین اداراتی که این بخشنامه را اجرا نکنند، هزینه برق مصرفی آنان چندین برابر محاسبه میشود.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق کردستان در خصوص کمک به بخش صنعت استان گفت: با وجود اینکه طبق دستورالعمل کشوری، باید خاموشیهای مربوط به بخش صنعت به طور کامل اعمال میشد، اما با رایزنیهای صورت گرفته با استانداری، تخفیفهایی در این زمینه برای واحدهای تولیدی استان در نظر گرفتیم تا کمتر دچار ضرر و زیان شوند، به این صورت که روزهای اعمال خاموشی از ۲ روز در هفته به یک روز کاهش یافت.