
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کلثوم مومنی - حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی در جلسه اقتصاد مقاومتی استان کردستان اظهار کرد: این کارگروه در یل ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شده و دستورکار آن شناسایی سرمایهگذاران جدید و حمایت از آنان خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه باید از جلسات شعاری خارج شویم، تبیین سیاستهای تحقق شعار سال را مورد تاکید قرار داد و افزود:اولویت ما در این بخش حمایت از سرمایهگذاری و سرمایهگذارانی است که محور آنها در تولید باشد.
رئیس کل دادگستری کردستان ادامه داد: تولید شامل بخشهای زیادی میشود ولی آنچه که در شعار امسال مدنظر است تولید اقتصادی منجر به اشتغال است که تورم و بیکاری را درمان کند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه سرمایهگذاری برای تولید دو وجه دارد افزود: حمایت از سرمایهگذاران جدید و حمایت از سرمایهگذاران موجود دو بخشی است که پرداختن به یکی نباید موجب غفلت از دیگری شود.
وی با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در اولویت ستاد اقتصاد مقاومتی قرار دارد، افزود: یکی از مشکلات چندین ساله در حوزه تولید و اشتغال، موازی کاری در بخش اقتصادی است.
رئیس کل دادگستری کردستان گفت: حمایتهای اجرایی متوجه دستگاههای اجرایی و استانداری است که در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید پیگیری شود و حمایتهای قضایی و حقوقی نیز متوجه دستگاه قضاست و در ستاد اقتصاد مقاومتی دنبال میشود.
به گفته رئیس کل دادگستری کردستان بخشی از سرمایهگذاری نیز به تامین امنیت برمیگردد که در استان فراهم است و باید تقویت شود.
وی بر لزوم سمت و سو دادن به اقدامات کارگروههای قانونی موجود به عنوان یکی از راهکارهای مهم تحقق شعار سال تاکید کرد و افزود: لازم است رسانهها به ویژه صدا و سیما از ابتدای سال برنامه خاصی برای اطلاع رسانی برنامههای تحقق شعار سال داشته باشد و ظرفیت دستگاه اجرایی قضایی و نمایندگان مجلس استفاده کند.
وصول مطالبات بانکی از دیگر مطالبی بود که رئیس کل دادگستری کردستان بر آن تاکید کرد و گفت:بدهکاران بانکی که تسهیلات دولتی را خارج از بخش تولید هزینه کردهاند به دستگاه قضا معرفی شوند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ادامه داد: در اعطای تسهیلات نیز برای دریافت وثیقه افراط و تفریط انجام نشود.
وی بر لزوم صدور مجوزهای سرمایهگذاری با سرعت و دقت تاکید کرد و گفت: هیچ یک از این دو نباید فدای دیگری شود.
رئیس کل دادگستری کردستان خواستار برگزاری جلسه مشترک بین اعضای ستاد تسهیل رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی برای شناسایی و بررسی آسیبهای عمده سرمایهگذاری و تولید در استان شد.
وی از دستگاههای خدمات رسان نظیر شرکت برق نیز خواست تا برنامه خاموشی حاصل از ناترازیهای انرژی را به صورت مدون به واحدهای صنعتی و تولیدی اعلام کند تا آنان برنامهریزی لازم را در این زمینه داشته باشند.