به گفته معاون پژوهشی دانشگاه کردستان، داورانی از ترکیه، سوریه، اقلیم کردستان عراق و استان‌های ایلام، تهران، کردستان، داوری جشنواره قلم هه‌ژار را بر عهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامیعلی اکبری مظفری در نشست با خبرنگاران اظهار کرد:  جایزه بین‌المللی قلم هه‌ژار  اوایل خردادماه  به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار می شود که که با استقبال نویسندگان و پژوهشگرانی از ایران و جهان مواجه شده است.

وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه کردستان در سطح بین‌المللی، افزود:  براساس سیستم رده بندی شانگهای رتبه این دانشگاه زیر هزار است.

معاون پژوهشی دانشگاه کردستان به فعالیت  ۹ مرکز پژوهشی و سه پژوهشکده در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: پژوهشکده کردستان شناسی یکی از پژوهشکده‌های فعال استان به شمار می رود که ۳۵ عنوان کتاب توسط این پژوهشکده چاپ شده است.

معاون پژوهش دانشگاه کردستان از ارزشمندی کارهای دانشگاه کردستان جدا برگزاری جشنواره قلم هژار است و این تعاملی بسیار ارزشمند میان تمامی قشر های جامعه است. 

دبیر علمی جایزه قلم هه‌ژار در کردستان اظهار کرد: از اوایل ابان ماه تا دهم اسفند ماه بیش از ۸۰۰ اثر به جشنواره جایزه قلم هه ژار ارسال شد و اکنون هزار عنوان اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

نجم الدین جباری بیان کرد: داوری در سه مرحله انجام شد که آثار را به داورانی حرفه ای سپردیم که در گسترده جغرافیایی ایران و خارج از ایران حضور داشتند.

وی اضافه کرد: آثار برگزیده تقدیم شورای سیاستگذاری می‌شود تا برنده‌های را اعلام کنند تا در روز همایش به اطلاع رسانی خواهد شد. 

دبیر جشنواره جایزه قلم  افزود: آثار ارسالی از  پنهای جغرافیایی استان شامل خراسان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی، تهران، البرز و کردستان عراق، کردستان ترکیه و سوریه به این جشنواره ارسال شده است.

یادگار کریمی رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان در این نشست اظهار کرد: جایزه قلم هه‌ژار بیش از یک جایزه است که پلی برای ایجاد تعامل فرهنگی با سایر کشورها محسوب می‌شود.وی افزود : از ویژگی‌های جایزه این است که یک جایزه بین‌المللی است و حدود ۱۵ کشور در این جشنواره مشارکت داشتند. در هفت استان کشور کمیته‌های اجرایی تشکیل شده است.

مسعود بیننده افزود: تمامی قشر دانشگاهی و حوزه‌های عمومی برای ارسال آثار جشنواره مشارکت دارند و انتشارات فعالی در کردستان در برگزاری این مراسم مشارکت داشتند و همه رده‌های سنی ادبیات کودک و نوجوان تا بزرگسال برای جشنواره اقدام به ارسال اثر کردند.

وی اضافه کرد: همه طیف‌هایی سنی آثار ارسال کردند و این نشان می‌دهد که اعلام فراخوان و دعوت به مشارکت در این جایزه موفقیت آمیز بوده است،  و تمامی اثار ارسالی به جشنواره از کتاب تازه منتشر شده  تا کتابی که  ۲۰ سال پیش چاپ شده است ثبت شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.