![هشدار درباره مصرف برخی شویندهها](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350136_415.jpeg)
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - فرانک والتر اشتاین مایر، رئیسجمهور آلمان روز جمعه به آمریکا و دونالد ترامپ نسبت به ورود عجولانه به مذاکرات صلح با روسیه بر سر اوکراین و به پیامدهای گسترده برای متحدان هشدار داد.
اشتاین مایر در سخنرانی افتتاحیه خود در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: «من متقاعد شدهام که صرف «معامله و ترک» میتواند اوکراین، اروپا و همچنین ایالات متحده را تضعیف کند».
وی خاطرنشان کرد که در پی تماس تلفنی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، راههای احتمالی برای پایان دادن به جنگ محور اصلی کنفرانس امنیتی امسال در مونیخ خواهد بود.
«همه میخواهند این جنگ پایان یابد. اما چگونگی پایان این جنگ تأثیری پایدار بر نظم امنیتی ما و موقعیت قدرت اروپا و آمریکا در جهان خواهد داشت.» وی بر ضرورت حیاتی حفظ وحدت فراآتلانتیک و حفظ حمایت از اوکراین تاکید کرد.
هر سناریویی – چه قبل و چه بعد از پایان جنگ – مستلزم بازدارندگی و قدرت مشترک ما است. به همین دلیل است که در هر سناریویی، حمایت ما از اوکراین باید ادامه یابد - حمایت اروپاییها و آمریکاییها.
رئیس جمهور آلمان به اختلافات سیاسی بین اروپاییها و دولت ترامپ اذعان کرد، اما تاکید کرد که حفظ گفتوگو و همکاری بر سر منافع مشترک برای جلوگیری از سوء استفاده روسیه و چین از این اختلافات حیاتی است.
اشتاین مایر بر نقش حیاتی ناتو تاکید کرد و افزود: که اتحاد دفاعی هم برای متحدان اروپایی و هم برای ایالات متحده در مقابله با چالشهای معاصر حیاتی است. وی تعهد آلمان به افزایش مشارکت ناتو را تایید و تمایل برلین را برای بحث در مورد انتظارات دولت ترامپ و برنامههای آن در مورد کاهش نیروهای آمریکایی در اروپا بیان کرد.
اشتاین مایر گفت: «امروز صبح با معاون رئیس جمهور آمریکا جی دی ونس در این باره صحبت و به او گفتم هر تصمیمی که گرفتی با ما در میان بگذار. ما در هدفمان مشترک هستیم، پس بیایید راه رسیدن به آن را هماهنگ کنیم». وی ادامه داد: در هر صورت، هیچ یک از ما نمیتوانیم علاقهای به تضعیف تواناییهای ناتو در کوتاهمدت یا حتی زیر سوال بردن ناتو در بلندمدت داشته باشیم.
اشتاین مایر افزود: «زیرا هیچ کس، حتی ایالات متحده، قادر نخواهد بود دوباره در قرن بیست و یکم چنین ائتلافی را تشکیل دهد که حاصل قدرت دموکراسیهای قرن بیستم است؛ و حتی قویترینها، از جمله ایالات متحده، در قرن بیست و یکم به متحدان وابسته خواهند بود».
منبع: اشپیگل