به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه واشنگتن پست، کودکانی که در آمریکا صحنههای خشونت با اسلحه را از تلویزیون تماشا میکنند بیشتر از سایر کودکان احتمال دارد دست به اسلحه ببرند و هم نوع خود را هدف قرار دهند.
بر این اساس، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو به گروهی از کودکان تصویری را نشان دادند که خشونت با اسلحه را به تصویر کشیده بود. گروه دوم تصایری را تماشا کردند که خشونت با سلاح در آن وجود نداشت. آنها سپس کودکان را در اتاقی قرار دادند که یک قبضه سلاح واقعی اما غیرفعال در کابینت اتاق قرار داده شده بود.
این بررسی نشان داد کودکانی که صحنههای خشونت را تماشا کرده بودند سلاح را برای مدت زمان طولانیتر در دست گرفتند و بارها و بارها ماشه را چکاندند اما کودکانی که خشونت با سلاح را ندیده بودند نه به سلاح علاقه ای نشان دادند و نه به چکاندن ماشه.
مردم آمریکا بیش از هر کشور دیگری در دنیا سلاح در اختیار دارند و شمار افرادی که هر ساله در آمریکا به علت خشونت با سلاح جان خود را از دست می دهند از هر کشور دیگری بیشتر است. دست کم 7 کودک و بزرگسال هر روز جان خود را به علت شلیک گلوله از دست میدهند و خشونت همه رسانهها را فراگرفته است.
انتهای پیام/