رسانه‌های اسرائیلی از فعال شدن آژیر‌های خطر در شمال فلسطین اشغالی و احتمال یک حمله موشکی، خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان - رسانه‌های اسرائیلی از فعال شدن آژیر‌های خطر در شهرک صهیونیست‌نشین متولا و برخی مناطق در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. 

لحظاتی پس از انتشار این خبر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی دلیل فعال شدن آژیر‌های خطر را حمله موشکی به این منطقه واقع در مرز لبنان اعلام کرد.

بنا به گزارش صهیونیست‌های ساکن این منطقه، صدای چند انفجار نیز به گوش رسیده است و ارتش اشغالگر می‌گوید که دست‌کم سه موشک رهگیر به سوی اهداف مهاجم در آسمان این منطقه شلیک کرده است.

کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که دلیل فعال شدن آژیر‌های هشدار در متولا، شلیک موشک از خاک لبنان به سوی شمال فلسطین اشغالی بود. 

ارتش رژیم صهیونیستی سپس ادعا کرد: «۳ موشک شلیک شده از سوی لبنان را پس از فعال شدن آژیر‌های خطر در متولا رهگیری کردیم».

سپس ارتش اشغالگر ادعا کرد که برای نخستین بار طی سه ماه اخیر، امروز ۵ موشک از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شد که دو موشک در خاک لبنان سقوط کرد و سه موشک بر فراز متولا رهگیری شد.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار