به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری یورک الرت؛
دکتر آنه ماریه مالفیت و همکارانش، می گویند؛ این بررسی حاصل تمرکز آنان بر روی مفاصل و غضروف های مبتلا به اوستئو آرتریت بوده است که به کشف مولکولی مسیر درد در بیماری یاد شده انجامیده است.
همچنين؛ محققان نوعی ماده شیمیایی به نام پروتئین مونوسیت شیمیایی و گیرنده مربوط به آن را کشف کرده اند که در زانوهای دردناک، يافت شده است.
محققان می گویند؛ با این کشف ، مسیر برای یافتن داروهای موثر بر درد ناشی از آرتروز ، هموارتر می شود.
ارتریت یا آرتروز ، یک بیماری مفصلی است که در نتیجه واکنش های پیچیده عوامل سلولی ، بیوشیمیایی و بیومکانیکی موثر بر روی غضروف ،سنیویوم و نیز استخوان زیر غضروفی ایجاد و به مرور زمان به از دست دادن کارکرد مفصلی و بروز علائم منجر می شود.
گفتني است؛ در این بیماری عمدتا غضروف و استخوان زیر غضروف مفاصل محیطی و ستون فقرات درگیر می شود.
غضروف یک نسج همبند کاملا اختصاصی است که در محل هایی که ساختمان نیمه جامد مورد لزوم است ، به کار برده شده است تا علاوه بر تامین شکل و قالب مورد نظر ، سبب استحکام ، قابلیت ارتجاع و تغییر شکل شود .
با افزایش سن ، ترکیبات شیمیایی ، ساختمان و خصوصیات مکانیکی غضروف مفصلی تغییر می کند و حالت ارتجاعی غضروف از بین می رود و قوام آن کاهش می یابد .
چرا که در بیماری آرتروز غضروف ها تخریب می شود؛ چرا که این ضایعه به تدریج عمیق تر شده تا تمام ضخامت غضروف از بین رفته و استخوان زیر آن نمایان می شود .