سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: وزارت آموزش و پرورش قصد جداسازی اتباع دانش آموز از ایرانی‌ها را ندارد.

افزایش تعداد مهاجران قانونی و غیر قانونی در ایران که عمدتا در شهر سکونت دارند و نبود سال‌ها سیاست ادغام اجتماعی در کشور باعث شده تا امروز برخی مشکلات را شاهد باشیم.

به همین ترتیب تعداد اتباع دانش آموز نیز افزایش یافت و به دنبال آن شایعاتی مبنی بر ساخت و جداسازی مدارس اتباع  از مدارس داخلی در فضای مجازی شدت گرفت. در همین باره بسیاری از مردم و همین طور مسئولین به این موضوع واکنش نشان داده و آن را تکذیب کردند.

فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: وزارت آموزش و پرورش قصد جداسازی اتباع دانش آموز از ایرانی ها را ندارد؛ بدین معنا که دانش‌آموزان ایرانی در کنار اتباع درس می خوانند.

وی با بیان این که  در برخی محله ها تراکم جمعیتی اتباع زیاد است و طبیعتا تراکم جمعیتی اتباع دانش آموز در مدرسه آن محله نیز زیاد می‌شود؛ افزود: وزارت آموزش و پرورش مدرسه خاص برای اتباع ندارد؛  مگر این که محله ای باشد که جمعیت اتباع قابل توجه باشد و جمعیت غالب آن اتباع باشند. ما اصلا به مدرسه خاص اتباع قائل نیستیم.

وی افزود: همزیستی و تعامل میان دانش‌آموزان ایرانی و اتباع به بهبود فضای فرهنگی و افزایش تعاملات اجتماعی منجر می‌شود.

گفتنی است که عدم جداسازی مدارس دانش آموزان ایرانی و اتباع دانش‌آموزان می‌تواند مزایای متعددی داشته باشد.

همچنین حضور دانش‌آموزان از ملیت‌های مختلف در یک محیط آموزشی می‌تواند به تقویت همبستگی اجتماعی و کاهش تبعیض‌های قومی و نژادی کمک کند. همچنین تعامل با همسالان از ملیت‌های مختلف به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌های اجتماعی خود را تقویت کنند و با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شوند.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۶۰۰ هزار دانش‌آموز غیر ایرانی در مدارس ایران مشغول به تحصیل هستند. این دانش‌آموزان شامل مهاجران، پناهندگان و کودکانی از کشور‌های همسایه و عمدتاً افغانستان هستند که برخی به صورت قانونی و متاسفانه برخی دیگر به‌ طور غیر قانونی در ایران سکونت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۳۵ ۲۷ دی ۱۴۰۳
کلاس های درس پر از دانش اموز افغانی شده است به همین دلیل دانش اموزان ایرانی دچار افت تحصیلی شده اند و مشکلات روحی روانی پیدا کرده اند و یک تا 2 میلیون از تحصیل بازمانده اند و تمایل رفتن به مدرسه ندارند اما اموزش و پرورش به این مسئله بی توجه هست میلیون ها خانواده ایرانی نگران فرزندان دانش اموزششان هستند که دانش اموزان افغانی مدارس ایران را اشغال کرده اند و این یک فاجعه بزرگ ملی برای اموزش و پرورش ایران هست .
Iran (Islamic Republic of)
ل ج
۰۵:۴۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۳
الان تو روستایی که ما زندگی می‌کنیم دارن مدرسه میسازن که نود درصد کارش تموم شده به جرات میتونم بگم فقط برای اتباع چون نوود وپنج درصد دانش آموزان اینجا اتباع هستند به نام ایرانی به کام افغانی واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۰۲ آذر ۱۴۰۳
مگه مدرسه ویژه هم میخوان ؟؟؟
یا اباالفضل.......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۰۲ آذر ۱۴۰۳
وقتی آموزش وپرورش با کمبود معلم ومنابع مالی مواجه هست چرا باید اتباع درکشور درمدرسه دولتی وهیچ امنایی ثبت نام شوند.

واین را باید مسولین بدانند هر امتیازی به اتباع مساوی هجوم گسترده عده‌ای دیگر وافزایش جمعیت آنها وخارج شدن کنترل آنها درکشورخواهد شد.
آخرین اخبار