باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - دانشمندان کینگز کالج لندن دریافتهاند که بزرگسالان مبتلا به ADHD به طور متوسط ۵ تا ۱۱ سال کمتر از افراد بدون این اختلال زندگی میکنند.
تقریباً ۹ درصد از کودکان و ۳ درصد از بزرگسالان از اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) رنج میبرند. این وضعیت با بی توجهی، مشکل در اولویت بندی وظایف، افزایش احساسات و گاهی اوقات پرخاشگری مشخص میشود.
دانشمندان هنوز اطلاعات کافی در مورد اثرات دراز مدت ADHD بر سلامت ندارند. برای پر کردن این شکاف، محققان بریتانیایی امید به زندگی افراد مبتلا به این اختلال را تخمین زدند.
این مطالعه شامل ۳۰ هزار نفر مبتلا به ADHD بود که دادههای آنها با ۳۰۰ هزار داوطلب سالم مقایسه شد. نتایج نشان داد که در مردان مبتلا به بیش فعالی، امید به زندگی بین ۴ سال و نیم تا ۹ سال و در زنان ۶ و نیم تا ۱۱ سال کاهش یافته است.
اگرچه ADHD بیشتر در کودکان مدرسهای تشخیص داده میشود، اما تشخیص آن در بزرگسالان دشوارتر است. آنها ممکن است بسیار پربازده باقی بمانند؛ اما همچنان مشکل تمرکز، اتلاف وقت و نوسانات خلقی را تجربه میکنند. آنها همچنین ایجاد روابط اجتماعی را دشوار میدانند.
دانشمندان در حال برنامه ریزی تحقیقات بیشتر برای شناسایی علل خاص مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به ADHD هستند.
این مقاله علمی در The British Journal of Psychiatry (BJP) منتشر شده است.
قبلاً مشخص شده بود که چه موسیقی تمرکز را در ADHD افزایش میدهد.
منبع: gazeta.ru