رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پیش‌بینی افزایش حداقل ۲۰درصد تردد زائرین اربعین حسینی از پایانه مرزی تمرچین طی امسال خبر داد.

داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشوربا اشاره به اینکه در پایانه مرزی تمرچین طی ۲سال گذشته اقدامات خوبی در بحث توسعه زیر ساخت‌ها و مسیر‌های منتهی به مرز صورت گرفته شده است، افزود: باتوجه به گرمایش هوا در مرز‌های غرب و جنوبی و بهبود زیرساخت‌های این پایانه پیش بینی می‌شود امسال میزان تردد زائرین از پایانه مرزی تمرچین افزایش حداقل ۲۰درصدی داشته باشد.

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه طبق پیش بینی مرکز مدیریت راه‌ها امسال بیش از ۴میلیون و ۴۰۰هزار نفر زائر اربعین خواهیم داشت، تصریح کرد: بیش از ۴میلیون و ۱۰۰هزار زائر از طریق جاده‌ها و مرز‌های زمینی و به‌وسیله ناوگان اتوبوس جابه‌جا خواهند شد که نیاز است تعداد ناوگان حمل و نقل خود را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر برای جابه‌جایی این تعداد زائر به ۱۲هزار دستگاه اتوبوس نیاز است و برای پاسخگویی به نیاز مردم از ظرفیت دستگاه‌های مختلف و تاکسی‌های اینترنتی نیز همانند سال گذشته استفاده خواهد شد.

امانی همچنین پایانه مرزی تمرچین را یک مرز اقتصادی اعلام و خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های که انجام شد در ۴سال اخیر بحث ترانزیت در این مرز رشد و رونق گرفت به طوریکه در سال گذشته شاهد رشد ۲۶۰درصدی ترانزیت نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بودیم، همچنین در ۴ماهه امسال نیز شاهد رشد ۷۶۰درصدی ترانزیت نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل هستیم.

وی با اشاره به اینکه مرز‌ها گلوگاه‌های کشور محسوب می‌شوند، خاطر نشان کرد: طبق فرموده رهبر انقلاب یکی از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، ارتباط و تعامل سازنده با همسایگان است و در همین راستا در ۴ماهه امسال۶میلیون تن جابه‌جایی کالا در کل کشور ثبت شد که نسبت به مدت زمان سال گذشته خود ۷۰درصد رشد دارد همچنین طبق برنامه ریزی این میزان جابه‌جایی تا پایان سال باید از مرز ۱۶میلیون تن کالا عبور کند.

امانی با تاکید به اینکه پایانه‌های مرزی پیشانی اقتصادی کشور و دروازه ورودی هر کشوری است، اظهار کرد: هرچقدر مرز‌ها تمیز و امکانات رفاهی و زیرساختی مناسبی داشته باشند اثرگذاری مستقیم در مراودات مرزی خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: با وجود کمبود اعتبار؛ در بحث دوربرگردان و رفع نقاط حادثه خیز در آذربایجان غربی اقدامات خوبی انجام شده و در حال انجام است.

تامین ۳۶ میلیون بطری آب در پایانه‌های مرزی برای زائران اربعین

همچنین امروز علی طالبی با تشریح جزئیاتی از خدمات و اقدامات مصوب شده در ستاد اربعین بنیاد مستضعفان برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به زائران اربعین حسینی اظهار کرد: اربعین حسینی که یادگاری ارزشمند از قیام خونین حضرت سیدالشهدا (ع) است، وجدان‌های بیدار ابناء بشر را با هر دین و مذهبی کنار هم قرار داده و این دلبستگی به سالار شهیدان در کارکنان و کارگران بنیاد مستضعفان نیز برای خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله (ع) در مواکب ششگانه مستقر در مرز‌ها تبلور یافته است. 

رئیس ستاد اربعین بنیاد مستضعفان با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در ۶ مرز خسروی، ایلام، ریمدان، شلمچه، چذابه و تمرچین، مواکب خود را در قالب موکب محبان امیرالمومنین (ع) مستقر کرده است گفت: در این موکب‌ها انواع خدمات از قبیل خدمات بهداشتی و حمام، خدمات درمانی و پزشکی، اسکان، پذیرایی، کفاشی، خیاطی، … و همچنین خدمات فرهنگی به زائران از تاریخ ۱۹ مرداد تا ۶ شهریور ارائه می‌شود.
وی با اشاره به سایر تمهیدات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای خدمت به زوار اربعین گفت: با توجه به گرمای هوا و نیاز بیش از پیش زائران به آب و نوشیدنی، تامین ۳۶ میلیون بطری آب و انواع نوشیدنی‌ها در مرز‌ها توسط بنیاد مستضعفان انجام می‌شود که این محموله‌ها هم در مواکب بنیاد و هم در سایر مواکب مردمی مستقر در مرز‌های کشور میان زائران توزیع خواهد شد.

طالبی با بیان اینکه خدمت‌رسانی در مواکب شش‌گانه توسط کارکنان داوطلب بنیاد مستضعفان و گروه‌های مردمی و جهادی انجام می‌شود ادامه داد: همچنین با توجه به استقرار ۲ موکب بنیاد مستضعفان در مرز‌های ریمدان و شلمچه که ورود و خروج زائران کشور‌های دیگر بخصوص زائران پاکستانی و افغانستانی از این مرز‌ها انجام می‌شود، در هماهنگی با جامعه المصطفی العالمیه از ظرفیت طلاب خارجی این مجموعه با هدف ارائه خدمات هرچه مناسب‌تر به زوار خارجی استفاده شده است.

رئیس ستاد اربعین بنیاد مستضعفان با اعلام خبر اعزام کامیونت‌های حامل دستگاه خودپرداز سیار به مواکب بنیاد در مرز‌های شلمچه، مهران، خسروی، چذابه و تمرچین افزود: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی امسال با در نظر گرفتن پوشش کامل خدمات بیمه‌ای، خادمین، زوار، اقلام سرمایه‌ای و ... را در مواکب شش‌گانه خود تحت پوشش چتر بیمه‌ای قرار داده است.

طالبی در پایان با اعلام خبر اعزام ۱۲ هزار زائر محروم زیارت اولی به عتبات عالیات خاطرنشان کرد: با هماهنگی بنیاد علوی این زائران از بین اشخاص محروم دهک‌های ۱ تا ۴ و با اولویت ۳۲۰ منطقه هدف آبادانی و پیشرفت بنیاد مستضعفان شناسایی شده‌اند و با پرداخت کمک هزینه‌ای از سوی بنیاد، به سفر زیارتی عتبات عالیات و شرکت در اجتماع عظیم پیاده روی اربعین در اعزام می‌شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار