مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم بر لزوم ایجاد بازارچه دائمی فروش محصولات مشاغل خانگی در استان تأکید کرد.

وحید وزیری‌راد با بیان اینکه مشاغل خانگی در استان قم با استقبال گسترده مردم روبه‌رو شده است، گفت: ضرورت ایجاد بازارچه دائمی فروش محصولات مشاغل خانگی توسط شهرداری در سطح استان احساس می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم مشارکت مردم در عرصه اقتصاد را یکی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی و مورد تأکید در بیانیه گام دوم انقلاب دانست و افزود: در این راستا برای بهبود معیشت خانواده‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی باید به مشاغل خانگی اهمیت داد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تأکید بر اینکه افرادی که در مشاغل خانگی فعالیت می‌کنند از تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله بهره‌مند خواهند شد، تصریح کرد: افراد از مشاغل خانگی به مشاغل کارگاهی و سپس یک کارآفرین نمونه در سطح استان و کشور تبدیل می‌شوند.

وزیری‌راد با اعلام اینکه دولت برنامه‌ریزی جامعی برای ایجاد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و سایر اقشار در حوزه مشاغل خانگی تدوین کرده است و ۶۲۳ رشته در قالب مشاغل خانگی در سطح کشور تعیین شده است، ادامه داد: برخی مشاغل خانگی هم با قوت غالب مردم سروکار دارد که این گونه افراد باید از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مجوز‌های لازم را کسب کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امسال ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از مشاغل خانگی کشور در قالب پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ارزان‌قیمت اختصاص داده است که در استان قم به افراد بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و با راه‌اندازی سامانه جدید در سال ۱۴۰۲ استان آمادگی پرداخت تسهیلات تا ۱۵۰ میلیون تومان را خواهد داشت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به ضرورت همکاری بانک‌ها با افراد دارای مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: برخی بانک‌ها با توجه به جامعه هدف خود، همکاری خوبی را با رسته‌های مرتبط انجام می‌دهند، اما برخی بانک‌ها همکاری لازم را با تولیدکنندگان ندارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.