به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شنیسل مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینه مرغ دو عدد بدون استخوان
تخم مرغ دو عدد
پیاز یک عدد رنده شده
سیر یک حبه درشت رنده شده
آب لیمو دو ق غ و پوست لیمو یک ق چ
نمک کمی و فلفل سیاه و آویشن پودر عصاره مرغ یک عدد
آرد سفید و پودر سوخاری ادویه دار یا پانکو پودر شده به میزان لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را به دو نیم کنید و آن را بی استخوان کرده و فیله را خارج کنید.
سینه را داخل کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود.
مواظب باشید گوشت پاره نشود. سپس با فلفل سیاه، پودر عصاره مرغ، پیاز و سیر رنده شده، پاپریکا،کمی نمک، آب زعفران و آب لیمو و پوست لیمو مزه دار کنید، پنج تا شش ساعت داخل یخچال بذارید تا مزه دار شود.
تخم مرغ را داخل ظرف گودی شکسته و با چنگال خوب بزنید سپس کمی نمک و فلفل به تخم مرغ بزنید.
حالا آرد سوخاری و آرد سفید را هر کدام در ظرف جدا بریزید و مرغهای مزه دار شده را اول داخل آرد سفید بغلطاتید سپس داخل تخم مرغ زده شده غلطانده و در آخر داخل پودر سوخاری بزنید و آن را کاملا پوشش بدید.
سپس داخل تابه گود روغن مایع سرخکردنی بریزید تا داغ شود بعد شنیسلهای نیمه آماده را داخل روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید. بعد هر دو طرف که سرخ شد روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود، سپس داخل بشقاب با دورچین و سس قارچ سرو کنید. نوش جان.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/