ماجرای جالب دستگیری بیوک میرزایی به خاطر چاقو کشیدن برای جمشید مشایخی را مشاهده میکنید.
باشگاه خبرنگاران جوان- بیوک میرزایی گوینده رادیو و بازیگر ایرانی تلویزیون و سینما با حضور در برنامه برمودا شبکه نسیم گفت: در سریالی به جمشید مشایخی چاقو زدم، فردایش در کلانتری من را با اراذل و اوباش اشتباه گرفتند.
زشته آقای میرزایی !
این چه حرف عوام جذبکنی است شما میگی آخه؟!
اون پلیس اگه هم این حرف رو زده باشه شوخی بوده ولی شما داری جدی تعریف میکنی! و بعد نتیجش میشه بی اعتمادی یک عده ساده لوح نسبت به پلیس کشور
تو کشور خارجی زندگی میگنی جا هایی که این کشور تو دستشونه انوقت تعریف میکنی بیا اینجا زندگی کن تا بگم حتی مسولین معترضند
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
اشتباهی مثبت دادم
Mohieddin
۱۹:۳۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
پلیس ایران با کمترین امکانات بیشترین بازدهی را دارد ، پلیس کشورهای توسعه یافته از جهت کمیت و تجهیزات بروز و تعداد زیاد واحدهای مختلف همراه با حقوق و مزایای در سطح بالایی هستند ، اما در برابر پلیس ایرانی از کیفیت و عنلکرد و ایثار کمتری و در رتبه پایینی نسبت به مدل ایرانی قرار می گیرند. قدر پلیس زحمت کش و مظلوم خودمان را بدانیم . این آقا هنرپیشه هم مزاح می کنند ، که البته جای آن بود مجری( پوست عوض کرده) ورود می کرد و از پلیسرو حرمت آن دفاع می کرد.
این چه حرف عوام جذبکنی است شما میگی آخه؟!
اون پلیس اگه هم این حرف رو زده باشه شوخی بوده ولی شما داری جدی تعریف میکنی! و بعد نتیجش میشه بی اعتمادی یک عده ساده لوح نسبت به پلیس کشور