به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک لقمهای مثلثی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ
۱.۵ لیوان شکر
۱ استکان لیوان شیر (۱۰۰ گرم)
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گزم)
دو لیوان آرد
۱ پاکت وانیل ۵ گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر ۱۰ گرمی یا ۲.۵ ق چ
برای سس شکلاتی
۲ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روی کیک
۱ لیوان پودر نارگیل
در صورت تمایل ۸۰ گرم شکلات تلخ
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود. بعد شیر و روغن رو اضافه کنید ویک دقیقه دیگر هم بزنید بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کنید و به خوبی و به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود و مایه کیک را داخل قالب که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید یا کاغذ روغنی کف قالب بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه و حدود ۲۰ دقیقه با کنترل بپزید. (از خلال دندان برای تست پخت استفاده کنید)
اگه خواستید داخل تابه رژیمی کاغذ روغنی بذارید و مواد بریزید داخلش و واشر تابه رو در بیارید روی شعله پخش کن حرارت متوسط
برای سس کیک همه مواد سس را در یک تابه کوچک بریزید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید و روی گاز بزارید و تا زمانی که جوش بیاید مداوم هم بزنید. وقتی جوش آمد زیر گاز را خاموش کنید (در این مرحله میتونید ۸۰ گرم شکلات در سس بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سس یکدست شود)
سپس بزارید سس سرد شود و به دمای اتاق برسد
کیک پخته شده را از فر خارج کنید و بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را به صورت مربع و بعد مربعها را از وسط برش زده تا به شکل مثلث شود برش بزنید؛ و سپس با سس آغشنه کنید و بلافاصله در پودر نارگیل که در یک بشقاب ریخته اید.
منبع: be vaght ashpazi
انتهای پیام/