به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه غوره بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار با کمی آب و یه کوچولو پیاز و کمی فلفل دلمهای خلالی گذاشتم بپزه و بادمجونا رو سرخ کردم و تو همون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم و یه تفت دادم و تو همون روغن باقیمونده یه پیاز و فلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمهای و غوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه و گذاشتم کمی جابیوفته و در آخرمرغ و گوجه فرنگی و بادمجونو هم گذاشتم کنارش.
بیشتر بخوانید
منبع: banooye khone
انتهای پیام/