به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پاپ کورن مرغی باید نکات زیر را رعایت کنید.
مواد اصلی
آرد برنج
۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت
۱/۴ پیمانه
شکر
۱.۵ پیمانه
آب
۱ پیمانه
شیر
۷ پیمانه
گلاب
۱/۲ پیمانه
خلال پسته
به مقدار لازم
طرز تهیه
فریتر ریکوتا
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه
شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب ریخته و آنها را مخلوط میکنیم. سپس پنیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه میکنیم.
در یک کاسۀ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و آنها را مخلوط میکنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آنها را در حدی که مواد یک دست شوند، مخلوط میکنیم.
داخل یک قابلمه نسبتاً عمیق کمی روغن میریزیم به طوری که نیمی از قابلمه پر از روغن شود. آن را روی حرارت میگذاریم تا دمای روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد. از مایه با قاشق چایخوری برداشته و داخل روغن داغ میاندازیم و آن را سرخ میکنیم تا رنگ آن قهوهای روشن گردد.
توپهای سرخ شده را از روغن خارج نموده و روی کاغذ آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. آنها را داخل ظرف مناسب گذاشته و روی آنها را با خاک قند تزئین میکنیم.
منبع: سرآشپز پاییون
انتهای پیام/