به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوگل در سال ۲۰۱۶ برای رقابت با الکسا (دستیار صوتی آمازون) و سیری (دستیار صوتی اپل) دو برنامه ارتباطی با نامهای Google Duo و Google Allo را معرفی کرد.
دستیار صوتی گوگل در سالهای اخیر با موفقهای بسیار توانست توجهات زیادی را به خود جلب کند و نرمافزار Google Duo نیز به سرعت به اپلیکیشنی محبوب برای برقراری ارتباط تبدیل شد. در این میان، اما اپلیکیشن Google Allo هرگز طرفداران زیادی را به سمت خود جذب نکرد و همواره تعداد کاربران آن از میزان کمی بالاتر نمیرفت.
در حال حاضر با وجود تعداد زیادی پیامرسان پرکاربرد و محبوب در سراسر جهان گوگل الو دیگر از جایگاه مناسبی برخورد نیست. همانطور که آمارها نشان میدهد، میلیونها نفر در جهان ترجیح میدهند در پیامرسانهایی مانند Whats app و فیسبوک و بسیاری دیگر از این اپلیکیشنها به ارتباطات روزمره خود برسند و تمایل زیادی به استفاده از گوگل الو ندارند.
حال که گوگل تصمیم به قطع پشتیبانی از Google Allo گرفته است و به زودی آن را به طور کامل حذف میکند، از کاربران این اپلیکیشن خواسته است هرچه زودتر به حساب کاربری خود مراجعه کرده و پیامها یا فایلهای صوتی و تصویری موجود در این پیامرسان را در محل دیگری ذخیره کنند تا در صورت لزوم به آنها دسترسی داشته باشند.
تنها در مقایسهای ساده میان گوگل دوو و گوگل الو، میتوان عدم موفقیت گوگل الو را دریافت. اپلیکیشن Google Duo بیش از ۱ میلیارد دانلود و نصب از فروشگاه مجازی گوگل داشته است و این در حالی است که این آمار برای گوگل الو حدود ۱۰ میلیون دانلود و نصب است. شاید مهمترین دلیل عدم گرایش کاربران در سراسر جهان به Google Allo فقدان ویژگیهای ارتباطی باشد که در سایر پیامرسانها وجود دارد.
بیشتر بخوانید: وجود باگ امنیتی خطرناک بر روی گوگل کروم!
انتهای پیام/