به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا در دستور پخت سوپ بروکلی از خامه استفاده می شود اما در این دستور برای این که غذای سالم تری داشته باشیم به جای خامه از پنیر چدار استفاده می کنیم. این غذا بسیار خوش طعم و عطر است و بهتر است با نان تست سرو شود.
مواد مورد نیاز:
تره فرنگی ۲۵۰ گرم
۱ حبه سیر
پنیر چدار ۵۰ گرم
یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱ کیلوگرم کلم بروکلی
۳ عدد سیب زمینی متوسط (۶۰۰ گرم)
یک دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ لیتر عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ
نمک و فلفل به اندازه کافی
کلم بروکلی را تمیز بشوئید و سیب زمینی ها را هم پوست گرفته و بشوئید. سپس سیب زمینی ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
ابتدا یک لایه از روی تره فرنگی ها را جدا کنید قسمت برگ ها را با چاقو ببرید و از وسط دو نیم کرده و خرد کنید.
روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید و تره فرنگی های خرد شده را اضافه کنید. تره فرنگی ها را تفت بدهید تا زمانی که قهوه ای رنگ شود. هر چه بیشتر تره ها قهوه ای رنگ شود طعم و عطر بیشتری به غذا می دهد. سپس سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت بدهید. وقتی سیر را بعد از سرخ شدن تره ها اضافه می کنید دیگر نمی سوزد و تلخ نمی شود.
بعد از این که تره و سیر کاملا تفت داده شد نیمی از عصاره سبزیجات یا گوشت مرغ را اضافه کنید. سپس بروکلی و سیب زمینی را اضافه کنید و باقیمانده عصاره را در آخر به آن اضافه کنید.
وقتی مرحله به مرحله این کار را انجام می دهیم تره ها به ته قابلمه نمی چسبند.
شعله را زیاد کنید تا آب سوپ بجوشد سپس آن را کم کرده و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بجوشد تا سبزیجات کاملا پخته شوند.
بعد از این که سبزیجات کاملا پخته شدند با هم زن مواد را هم بزنید. ممکن است لازم باشد در این قسمت از آشپزی بسته به غلظت غذا مقداری عصاره گوشت به آن اضافه کنید.
سپس پنیر و در مرحله آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
سوپ بروکلی را قبل از این که سرد شود با نان تست میل کنید و روی آن را با خامه یا پنیر تزئین کنید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/