معبد آناهیتا، دومین بنای سنگی کشور در این شهر قرار گرفته است. این معبد با 4/6 هکتار وسعت بر پشته صخرهای و مشرف به دشت کنگاور ساخته شده است. پیشینه این بنا به دوره اشکانی و ساسانی میرسد و سبک معماری آن به شیوه پارتی است.
بنا بر این گزارش، از جاذبههای دیگر شهر کنگاور میتوان به گودینتپه، حمام قدیمی توکل، حمام بزرگ، قلعه ساری اصلان، مسجد امامزاده، مسجد جامع کنگاور، شاهزاده محمد ابراهیم، امامزاده سید جمالالدین درفش، پل آجری کوچه، تپه جودا و تپه برج اشاره کرد.
شایان ذکر است رودخانه سراب کنگاور، چشمه عبدل، چشمه هندیآباد و چشمه صیفور نیز از جاذبههای طبیعی شهر کنگاور به حساب میآیند.
ما نیز در اینجا برخی از جاذبههای گردشگری شهر کنگاور را به شما معرفی میکنیم.
گودین تپه
گودین تپه سایت تاریخی است که در سال 1961 کشف شده و از آن جهت اهمیت پیدا کرده که به تجارت سنگهای لاجورد بین بدخشان افغانستان و دشتهای میانرودان تسلط داشته است. این سایت تاریخی قلعه اشرافی بزرگی از دوره مادها بوده است.
حمام قدیمی توکل
حمام قدیمی توکل نام بنای تاریخی است که در تاریخ 16 آبان ماه 1379 به ثبت ملی رسیده و به گواه تاریخ مربوط به دوره حکومت صفویان است.
حمام بزرگ
بنایی در میان محله قدیمی گرگون و محله سرجوب شهر کنگاور قرار گرفته که از دیرباز با نام حمام بزرگ شناخته میشود. این بنای تاریخی مربوط به دوره قاجار است.
انتهای پیام/