باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - حجتالاسلام و المسلمین محمد حسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در نشست خبری تشریح برنامههای این ستاد درباره روی زمین ماندن قانون عفاف و حجاب و وظایفی که پیرامون این ستاد تعریف شده، گفت: اولاً نه بنده قانون عفاف و حجاب را نوشتم و نه باید قانون را اجرا و ابلاغ کنم. اینکه ما منتظر باشیم مسئله عفاف و حجاب با این قانون اجرا بشود، خطای راهبردی است. ما چندین قانون در حوزه عفاف و حجاب داریم، که میتوان به مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، قانون اخلاق حرفهای کارکنان و قانون گزینش کشور اشاره کرد. در تمام این قوانین مسائل مربوط به حجاب جرمانگاری هم شده است. البته برتری این قانون نسبت به قوانین قبلی در این است، که قانون عفاف و حجاب بیشتر به سلبریتیها و آقازادهها پرداخته است. شاید یکی از عللی که منجر شده نسبت به آن موضعگیری زیادی بشود، همین است.
حجتالاسلام طاهری آکردی ادامه داد: وگرنه بنده به شما قول میدهم که در صورت اجرا شدن، این قانون با مردم عادی کار ندارد. این ترسی که الکی راه انداختند، ربطی به مردم عادی ندارد. چون مردم کشور ما اهل قانون گریزی نیستند. ما در جامعه عادی این وضعیت را میبینیم. افراد قانون گریز قلیل هستند. نکته این است که قانون عفاف و حجاب هنوز ابلاغ نشده است. آن چیزی که مجلس تصویب و شورای نگهبان تایید کند، اسمش قانون است.
به گفته دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، نکته سوم این است که قانون عفاف و حجاب چند فصل دارد، که فقط یکی دو ماده آن را بزرگ کردند. در حالی که نکات ایجابی خوبی دارد. مثلاً میگوید دولت برای دانشجوی متاهل خوابگاه بسازد. دولت باید برای بانوان در شهرها پارک بسازد.
یه ترس الکی انداختن که کار مردم داره این قانون
در صورتی که یه عده اقلی که رسانه دارن مث سلبریتی ها افسار پاره میکنند و بی قانونی را رواج میدهند
یا مشکل تون فقط حجاب؟؟
بلواهای خیابانی برای متشنج کردن اوضاع به عهده دارند،را درمیدان سریع شناسایی و مدیریت کنید که آن مهره ی نمادین عملا اختیاری از خود ندارد.
اهمیت حجاب از مساله ی هسته ای که نزدیک به سی سال در
دستگاه دیپلماسی ما به صورت ملموس ،به عنوان حق مسلم یاد می شود،مسلم تر و زیرساخت تمام مسایل دیگر است.و دشمن باید بداند که درجنگ فرسایشی هم نمی تواند آنرا ازدرجه اعتبار ساقط نماید.