به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید ترکزاده اظهار داشت: به دنبال بازدید شبانه کارشناسان بهداشت محیط و اتحادیه نان فانتزی از نانواییهای فانتزی سطح شهر مشخص شد، تعدادی از این نانواییها اقدام به تولید نانهای آلوده در دل شب میکردند.
وی بیان داشت: در راستای کنترلها و نظارت های واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان با مشارکت اتحادیه نان فانتزیها و اتاق اصناف، از ساعت ۲۴ تا شش صبح از تعدادی از نان فانتزی پزیهای سطح شهر بازدید به عمل آمد.
مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان اعلام کرد: از آنجایی که تولید و پخت و عرضه مواد غذایی باید در ساعات مقرر مشخص شده توسط اداره اماکن نیروی انتظامی و قانون نظام صنفی باشد، متاسفانه تعدادی از نان فانتزی های سطح شهر اقدام به فعالیت در ساعت نیمه شب تا صبح میکردند.
وی گفت: پخت نان فانتزی در دل شب در حالی انجام میشود که تا قبل از شروع روز اقدام به توزیع و پخش انواع نان فانتزی در سطح شهر و قرار دادن نانها در پشت درب مغازهها، سوپر مارکتها و ساندویچیهای سطح شهر شده که این موضوع باعث به وجود آمدن آلودگیهای مختلف از جمله تماس با جانوران و جوندگان از جمله سگ، گربه و موش میشود که تهدیدی علیه سلامت مصرفکنندگان خواهد بود.
ترکزاده اعلام کرد: به دنبال بازرسی مشترک بهداشت محیط و بازرسان اتحادیه و اتاق اصناف از واحدهای فعال در دل شب مشاهده شد، تعدادی از این صنوف که به صورت مخفیانه و پشت دربهای بسته فعالیت میکنند، شرایط بهداشتی مطلوبی نداشته و علاوه بر عدم بهداشت فردی، نظافت عمومی، مبادرت به تخلفات مواد غذایی به ویژه استفاده از نمک غیرمجاز، رنگ غیر مجاز، تداخل صنفی و افزودنیهای غیر مجاز به انواع شیرینی، کیک و نانهای فانتزی میکردند.
وی گفت: در این بازدیدها علاوه بر تهیه صورتجلسات مربوط به اتاق اصناف و تعزیزات حکومتی و اتحادیه مربوطه، اخطاریههای لازم بهداشتی و ارجاع به مراجع قضایی برای تعطیلی این مراکز انجام شد.
ترکزاده اعلام کرد: این بازرسی تا ساعت شش صبح ادامه داشت و برای کنترل مجدد این صنف در شبهای آتی نیز اجرا خواهد شد.
وی همچنین از آغاز اجرای طرح تشدید پایش و نظارت واحد بهداشت حرفهای مرکز بهداشت شماره یک از کارگاهها و صنایع زیر پوشش خبر داد و بیان کرد: در راستای اهداف طرح کشوری تشدید پایش و نظارت واحد بهداشت حرفهای از کارگاهها و صنایع زیر پوشش منطقه، اجرای این طرح در مناطق تجمع کارگاهی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان آغاز شد.
مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان گفت: با توجه به ضرورت انجام بازدید از کارگاههای صنعتی و صنفی مطابق برنامه بازرسی هدفمند و به دلیل کمبود نیروی انسانی متخصص برای بازدید در وقت اداری، اجرای این طرح پس از برنامهریزی و هماهنگی لازم با حضور ۱۰ نفر از کارشناسان این واحد در نوبت بعد از ظهر انجام میگیرد.
ترکزاده اعلام کرد: با پوشش کارگاههای مناطق تجمع کارگاهی حاشیه شهر آغاز و کارشناسان ضمن بازدید تخصصی از نحوه فعالیت و بررسی عوامل زیان آور محیط کار توصیهها و راهکارهای اجرای و آموزشی لازم برای بهبود شرایط محیط کار و پیشگیری از بروز بیماری های شغلی را ارائه کردند.
مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان گفت: اجرای این طرح در فاز اول در مرکز بهداشت شماره یک تا نیمه اسفند ماه ادامه داشته و در ابتدای سال ۹۵ نیز با برنامهریزی و پوشش گستردهتر در تمامی مناطق صنعتی و تجمع کارگاهی زیر پوشش تا حصول اهداف ادامه پیدا خواهد کرد.
منبع:مهر
انتهای پیام/