دکتر تقیپور متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به تزریق ژل و چربی گفت: برای رفع چین و چروک صورت راههای گوناگونی وجود دارد، استفاده از انواع کرمها و پمادها تا جراحی، داروها نمیتوانند چین و چروکها را برطرف کنند بلکه بیشتر در جهت جلوگیری از به وجود آمدن و یا پنهان کردن آنها به کار میروند.
وی افزود: جراحی نیز مشکلات و عوارض خاص خود را دارد، تزریق کنندههای پوستی یک راه حل کم خطر، سریع و مؤثر برای رسیدن به این مقصود است.
این متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی اظهار داشت: تزریقات که برای پر کردن فرورفتگیها و چین و چروک پوست به کار میروند در چند مورد مناسب هستند، کسانی که چروکهای کم عمق دارند، بیمارانی که جراحی در آنها مجاز نیست، افرادی که زخمهای عمیق و گود دارند و... .
دکتر تقیپور در خصوص مزیت و معایب این تزریقات بیان کرد: این تزریقات یا چربی هستند که از خود فرد گرفته میشود یا مواد ساختنی چربیها باید از نقاطی از بدن مثل شکم یا پهلو گرفته و پس از فرآوریهایی به شکل مایع قابل تزریق درآید آن گاه آن را به وسیله یک سرنگ و سر سوزن ظریف در لایههای زیر پوست تزریق میکنند، حسن بزرگ چربی این است که چون از خود فرد هستند احتمال خطر حساسیت و پس زدن را ندارد و ایراد آن این است که برداشتن آن در بدن مشکلات خاص خود را دارد. همچنین بعد از مدتی ممکن است چربیها جذب شوند و در نقاط حساسی مثل لب ایجاد نامنظمی و ناهمگونی کند.
وی درباره عوارض تزریقات ادامه داد: میزان کمی درد، تورم و کبودی از پیامدهای معمول این تزریقات است که پس از چند روز به حالت طبیعی بر میگردد، ادامه یافتن درد و تورم ممکن است به علت عفونت یا واکنش به مواد باشد که قالب آنها به درمان آنتی بیوتیک پاسخ میدهند، در موارد کمی هم احتمال عدم تقارن و ناهماهنگی در محل تزریق و یا در مقایسه با طرف مقابل به وجود آید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه شود این تزریقات در کسانی که سابقه حساسیت شدید دارند نباید به کار رود و همچنین افرادی که داروهای ضد انعقاد و آسپرین یا پروفن یا داروهای مشابه مصرف میکنند باید یک هفته قبل آن را قطع کنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/