مصرف بیش از 5- 3 گرم از این ماده باعث افزایش فشار خون می‌شود.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: از آنجا که سدیم موجود در نمک در انتقال جریانات عصبی و انقباض عضلانی نقش دارد، ضروری است که تنها حدود 5- 3 گرم در روز (نصف یا یک قاشق مرباخوری) مصرف شود، چرا که دریافت اضافه این مقدار نمک خطرات عمده‌ای را از جمله افزایش فشار خون به همراه دارد.

وی ادامه داد: ثابت شده است که مقدار مصرف نمک با میزان شیوع سکته قلبی در جامعه مرتبط است، همچنین دریافت زیاد نمک، سدیم، مصرف غذا و تنقلات شور و پرنمک سبب کاهش بازجذب کلسیم از کلیه شده و دفع ادراری آن را افزایش می‌دهد که خود عامل مهمی در کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخون محسوب می‌شود.

عبداللهی با اشاره به اینکه خطر ابتلا به سرطان معده نیز با مصرف غذاهای پرنمک افزایش می‌یابد، توصیه داشت: جلوگیری از اثرات زیانبار دریافت بالای نمک از دوران کودکی و سنین مدرسه باید آغاز گردد.دانش‌آموزان باید سعی کنند که در هنگام انتخاب مواد غذایی، نوع کم‌نمک آن را برگزینند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار