مو یکی از قسمت‌های بدن است که با هر بیماری ای ممکن است ریزش پیدا کند اما با مصرف برخی از خوراکی‌ها می توان مو را ضخیم کرد.

مبینا کشاورز متخصص پوست و مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: بسیاری از انسانها با موهای کم پشت و نازک مواجه هستند که نازک شدن مو به طور کامل قابل پیشگیری نیست اما می تواند با سایر داروهای خانگی موها را ضخیم تر کرده و یکی از محبوب ترین موردی که در این زمینه  کمک می کند آلوئه ورا است .

وی افزود: ژل آلوئه‌ورا یک ماده طبیعی است که برای بهبود ضخامت مو موثر است، پرتقال بدلیل خواص اسیدسیتریک‌ انسان را از شوره‌ سر خلاص می‌کند و به بهبود ضخامت و رشد مو نیز کمک می‌کند.

 درکنار آلوئه‌ورا، آووکادو‌ نیز یکی از منابع طبیعی جهت ضخیم کردن مو است و روغن نارگیل‌ نیز یکی از بهترین روش‌های ضخامت مو است، زیرا پروتئین‌های موجود در روغن نارگیل موجب افزایش مو افراد می شود .

وی اظهار داشت: روغن زیتون حاوی امگا3 و اسید چرب است که به رشد مضاعف مو کمک می‌کند و پودر و عصاره‌ حنا در زمان‌های گذشته در میان زنان هندی بسیار رایج است که استفاده از برگ مو و پودر حنا یک بار در هفته جهت ضخیم کردن موی افراد توصیه می‌شود.


انتهای پیام/


برچسب ها: مو ، بیماری ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.