این ترکیبات خاصیت آنتیاکسیدان قوی داشته که رادیکالهای آزاد را غیرفعال میکند، بنابراین موجب سلامتی بافتها میشود.
وی به ماده کاتچین موجود در چایسبز اشاره کرد و گفت: این ترکیب فعالیت آنزیم لیپاز که مسئول هضم چربیهاست و پانکراس (لوزالمعده) را مهار میکند، در نتیجه بدن را در مقابل اکسیدان چربیها و تجمع آنها محافظت مینماید.
کارشناس گیاهان دارویی در ادامه افزود: به دلایلی که اشاره شده و موجب افزایش چربیهای خوب خون یا HDL که برای بدن مفید بوده میگردد.
وی با بیان اینکه مواد فعال در چای سبز به عنوان مهار کننده هستند، اظهار داشت: این مواد باعث مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین که موجب کاهش فشار خون میشود. همچنین چای سبز مانع از دیابت میشود، زیرا اصلیترین مکانیسم، مهارکردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده است.
کشاورزی با اشاره به آنزیم آمیلاز که مسئول هضم نشاسته است افزود: با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهستهای میشکند و در نتیجه قندخون با سرعت کمی بالا میرود.
انتهای پیام/