احمدمیرشاهی متخصص چشم پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قرمزی چشم معمولا به دو دسته عمده تقسیم می شوند یک نوع آن در اثر بیماریهایی که سر دسته آنها التهابهای متعهد می باشد که به آن ورم ملتهمه گفته می شود اتفاق می افتد و می تواند ناشی از عفونتهای چشم باشد که در اثر باکتری یا ویروس حاصل می شود و بسیاری از افراد آن را در جریان یک سرماخوردگی یا عفونت چشمی تجربه کردهاند.
وی افزود: معمولا بیماری علاوه بر اینکه قرمزی چشم دارد، یک مقدار آبریزش از چشم و ترشحاتی به شکل قی از چشم نیز دارد و این بیماری خود به خود خوب می شود اما نوع دیگری از قرمزی چشم هم داریم در این نوع قرمزی چشم در اطراف سیاهی آن بیشتر است و بیمار علاوه بر ترشحات چشمی، درد نسبتا شدید به همراه تاری دید هم دارد.
میرشاهی تصریح کرد: این نوع قرمزی نشان دهنده ی بیماری جدیتری است که معمولا در جریان آبهای قرنیه، عفونت های قرنیه و یا افزایش فشار چشم ماد که همان گلوکوم زاویه بسته ماد است دیده می شود.
وی اظهار داشت: درمان آن براساس نوع بیماری متفاوت است اگر قرمزی چشم به دلیل آب سیاه باشد از درمانهای کاهش دهنده فشار چشم استفاده می شود و اگر به علت عفونتهای قرنیه باشد درمانهای خاص خود را می طلبد.
این متخصص در پاسخ به سوال آیا ریختن چای قرمزی چشم را از بین می برد گفت: چای به علت داشتن ( تیه این) یک ماده ی انقباض دهنده عروقی است باعث می شود قرمزی چشم تا حدی کمتر شود اما درمان آن موقتی است و بیشتر تسکین دهنده درد چشم می باشد.
انتهای پیام/