افرادی که پوکی استخوان دارند در مصرف مواد غذایی از جمله گوشت و دل و جگر و قلوه تعادل داشته باشند.

معتمدی، متخصص ارتوپدی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی عناصر تشکیل دهنده استخوان از نظر کمیت کم بیاید پوکی استخوان به وجود می آید و زمانیکه فعالیت عضوی از بدن ناشی از رژیم غذایی، کمبود کلسیم و ویتامین d ، مصرف کافئین و بیماری های تیروئید ، نارسایی کلیه و برخی سرطان ها می باشد.

وی تصریح کرد: برای محکم کردن استخوان ها و رشد طبیعی آنها باید رژیم غذایی مناسب و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که پوکی استخوان دارند باید در مصرف گوشت، دل ، جگر، قلوه متعادل رفتار کنند و از پرخوری و اضافه وزن بپرهیزند.

وی افزود: با مرتب ورزش کردن اجتناب از کم تحرکی بپرهیزند.

وی در خصوص افراد با بیماری پوکی استخوان گفت: به هنگام بلند کردن اجسام، کمر خود را خم نکنند و با یادگیری صحیح نشستن و برخاستن از شکستگی ها و دردها جلوگیری به عمل آورند./ع2
برچسب ها: پوکی ، استخوان ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار