تغذیه مناسب نقش مهمی در کند شدن بیماری آلزایمر دارد با گنجاندن برخی مواد و ویتامین ها در رژیم غذایی می توان روند بسیاری را کند کرد.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلزایمر بیماری است که در کهنسالی شیوع دارد و خیلی نمی توان روند آن را کند کرد اما با استفاده از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند گردو، ماهی، روغن سویا می تواند روند این بیماری را کند کرد.

وی افزود: تغذیه مناسب و استفاده از املاح و ویتامین ها می تواند تاثیر گذار باشد در غیر این صورت پزشک مکمل های غذایی مانند ویتامین C و E و روی زینگ را تجویز خواهد کرد .

وی خاطر نشان کرد: مصرف تخم مرغ می تواند باعث تمرکز بیشتر در این بیماران شود، مصرف سه تخم مرغ در هفته به این بیماران توصیه می شود.

وي در پايان افزود: تغذیه مناسب باعث می شود قوای مغزی دیرتر تحلیل برود و فرد کمتر دچار فراموشی شود. آلزایمر بیماری است که به دلیل اختلالات عصبی باعث از بین رفتن سلولهای عصبی و از دست دادن حافظه می شود./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار