دانشمندان از پیشرفت احتمالی در ساخت واکسن سرطان در سال ۲۰۲۵ خبر داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - پیشرفت‌های علمی در زمینه درمان سرطان در سال‌های اخیر بسیار چشمگیر بوده است. استفاده از واکسن‌ها به عنوان یک روش درمانی برای سرطان، به ویژه در نوعی به نام ایمونوتراپی، در حال گسترش است. واکسن‌های سرطان می‌توانند به تحریک سیستم ایمنی بدن کمک کنند تا سلول‌های سرطانی را شناسایی و نابود کنند.

در سال ۲۰۲۵، مرحله جدیدی در ساخت واکسن سرطان ممکن است، آغاز شود که پیشرفتی را در این زمینه رقم خواهد زد. با توجه به نظر دانشمندان، در این باره در مجله اکونومیست پرداخته شده است.

نویسندگان خاطرنشان کردند که آزمایشات واکسن سرطان موفقیت آمیز بوده است. بهره گیری از آخرین نمونه‌ها اثربخشی خود را نشان داده‌اند و در حال حاضر دانشمندان در حال بررسی اثر این دارو بر روی تومور‌های پوست، مغز و ریه هستند.

در این مقاله آمده است: «امید است واکسن‌های سرطان تا حدی پیشرفت کنند که نیاز به درمان‌های تهاجمی‌تر مانند شیمی‌درمانی یا جراحی را کاهش دهند.»

روزنامه نگاران خاطرنشان کردند که برای دستیابی به یک واکسن، دانشمندان به نمونه‌های تومور نیاز دارند. پس از این، متخصصان ژنوم سرطان را توالی‌بندی می‌کنند و همه انواع جهش‌های ژنتیکی را جست‌و‌جو می‌کنند.

در پایان ماه دسامبر، گروهی از دانشمندان مرکز ملی نانوتکنولوژی آکادمی علوم چین، نانوواکسنی را بر اساس آنتی ژن‌های غشای تومور تولید کردند. این دارو هنگام آزمایش بر روی موش‌ها اثربخشی بالایی را نشان داد.

با توجه به پیشرفت‌های سریع در علم ژنومیک و بیوتکنولوژی، ممکن است در آینده نزدیک واکسن‌هایی برای درمان سرطان‌های مختلف توسعه یابند؛ اما پیش‌بینی دقیق زمان مشخصی برای این امر دشوار است.  در نتیجه، اگرچه امیدواری به درمان سرطان با واکسن‌ها وجود دارد؛ اما این فرآیند به زمان، تحقیقات بیشتر و پیشرفت‌های علمی نیاز دارد.

منبع: GAZETA.RU

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار