باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - ورزش و فعالیتهای بدنی همواره به عنوان یکی از ارکان اصلی حفظ سلامت جسمی و روانی شناخته شده است. با این حال، برای افرادی که با دردهای مزمن یا حاد مواجه هستند، انجام فعالیتهای ورزشی میتواند چالشبرانگیز باشد.
درد،حتی اگر ناشی از بیماریهای مزمن همچون آرتروز یا سایر مشکلات جسمی باشد، میتواند مانع از شرکت در فعالیتهای ورزشی شود و به تدریج منجر به کاهش کیفیت زندگی شود. بر اساس تحقیقات دانشمندان، ورزش مناسب و تحت نظر متخصصان میتواند به کاهش درد، بهبود عملکرد حرکتی و افزایش احساس رفاه عمومی کمک کند.
کیوان ادیب حسامی، متخصص فیزیوتراپی گفت: «در ایران بسیاری از افراد به دلایل مختلف از دردهایی همچون دردهای عضلانی، کمردرد، گردن درد، دیسک کمر، دیسک گردن و التهابات رنج میبرند؛ به طوری که نمیتوانند فعالیتهای بدنی یا ورزشی انجام دهند.»
این متخصص فیزیوتراپی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که افرادی که بیماریهای مذکور را دارند، ابتدا باید نسبت به درمان خود اقدام کنند؛ افزود: «این افراد میتوانند برخی از ورزشها را انجام دهند.»
کیوان ادیب حسامی تصریح کرد: «افرادی که مبتلا به بیماری آرتروز، دیسک کمر و گردن هستند، میتوانند پیادهروی ساده صبحگاهی انجام دهند. همچنین این افراد میتوانند برای کاهش درد خود، آب درمانی انجام دهند.»
این متخصص فیزیوتراپی ادامه داد: «حرکات نرمشی به افرادی که دردهای عضلانی، اسکلتی، آرتروز، دیسک کمر و گردن دارند؛ کمک زیادی میکند.»
کیوان ادیب حسامی به افرادی که مبتلا به دیسک هستند، توصیه کرد: «یکی از راههای شناسایی دیسک کمر و گردن، پیاده روی است؛ به طوری که اگر درد این نواحی با پیاده روی بر طرف شد، به احتمال زیاد افراد دیسک کمر یا گردن دارند.»