به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر زهرا عبداللهي، متخصص تغذيه اظهار داشت: كودكاني كه صبحانه مصرف مي كنند نيازهاي تغذيه اي روزانه خودرا تامين كرده و وزن مطلوب خود را حفظ مي كنند. همچنين اين كودكان علاوه برميزان كلسترول پايين خون از سيستم ايمني قوي تري برخوردارند وكمتر بيمار مي شوند.
وي افزود: راه هاي فراواني براي طراحي يك الگوي غذايي سالم وجود دارد و اصلي ترين اين راه ها شامل مواردي همچون مصرف غذاهاي گياهي و گنجاندن غلات متنوع به خصوص غلات كامل در برنامه غذايي مي شود.
دكتر عبداللهي تصريح كرد: بهتر است افراد در برنامه غذايي از برنج، ماكاروني، ذرت و نان هاي سبوس دار به عنوان بخش اصلي غذا استفاده كنند.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: در بعضي از منابع كلسيم شامل مواردي همچون ماست، شير، پنير، كنسرو ماهي، سوپ، شير و سبزيجات برگ سبز تيره مانند اسفناج مي شود، همچنين برخي از منابع مانند گوشت هاي بدون چربي، لوبياي خشك پخته شده و عدس حاوي ميزان زيادي آهن است كه پيشنهاد مي شود در برنامه غذايي روزانه به خصوص صبحانه گنجانده شود./ح