به گزارش خبرنگار صنفي، آموزشي باشگاه خبرنگاران؛ دكتر مجيد امين نيري، دبير هشتمين كنفرانس بين المللي مهندسي صنايع در مراسم افتتاحيه اين كنفرانس بيان داشت:پيام كنفرانس به بخش صنعت اين است كه دانشگاه با برگزاري چنين كنفرانس هايي اعلام ميكند كه ما حاضريم براي رفع مشكلات صنايع گام برداشته و راههايي غير از راههاي معمول را براي ارتقاي صنعت ارائه دهيم كه آن هم حمايت علمي و تكنولوژيك دانشگاه از بخش صنعت است.
وي با بيان اينكه مهندسي سيستم ها ،مهندسي مديريت ،مهندسي فناوري و نوآوري ،مباحث بنيادين در مهندسي صنايع از جمله مباحث مورد بحث در اين كنفرانس بين المللي است اذعان داشت: تم اصلي كنفرانس حركت به سوي برنامه ريزي سيستمي و تصميم گيري علمي است تا از تجربيات صاحب نظران ايراني و خارجي در بخش هاي دانشگاهي و مديران موفق سازمان ها بهره گيري شود.
در ادامه دكتر رضا رمضاني، دبيرعلمي هشتمين كنفرانس بين المللي مهندسي صنايع بيان داشت:اين كنفرانس بيش از 700 مقاله دريافت كرده كه از اين مجموعه بيش از 280 مقاله انتخاب شده و از ميان اين تعداد؛120 مقاله براي ارائه شفاهي و مابقي براي ارائه بصورت پوستر درنظر گرفته شده است.
وي افزود:بطور كلي كنفرانس داراي پنج محور نظري و كاربردي است ،يعني تلفيقي از نظر و عمل كه سعي شده است تجارب دانشگاهي و تجارب صنعتي توام با يكديگر لحاظ شود.
وي تصريح كرد:مهندسي صنايع در كشور ما در طي سال هاي اخير پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته است بطوري كه سطح كيفي مهندسي صنايع ما به افق 2004 رسيده و در منطقه مقام اول را دارا هستيم.
وي ياد آور شد:براي اولين بار در اين كنفرانس پنج ميزگرد تخصصي با همراهي بخش صنعت برگزار كرديم كه اين ميزگردهاي تخصصي با همكاري كنفدراسيون صنعت ايران و ايران خودرو برگزار ميشود./ح