از امروز ۱۹ تیر انجام میشود؛
آغاز فروش فوقالعاده خودرو کوییک GXR-L
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر رضا اماني، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اهواز اظهار كرد: فلفل سبز منبع غني آنتي اكسيدان است و گنجاندن آن در وعدههاي غذايي اثرات مثبتي به همراه دارد.
دكتر رضا اماني افزود: آنتي اكسيدانها داراي اثر ضدپيري هستند و آسيب به سلولها و مولكول DNA را كاهش ميدهند. فلفل سبز داراي مقادير زيادي فيبر، پتاسيم و فلاونوئيدهاي ارزشمندي مانند "كاپسايسين" است. فلانوئيدها به عنوان عوامل آنتي اكسيداني در كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي و سرطان نقش دارند.
دکتر اماني تاكيد كرد: با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بيماري آرتريت رماتوئيد (رماتيسم) توصيه نميشود و اين افراد بهتر است مصرف انواع فلفلها را محدود كنند./ح