رئیس قوه قضاییه گفت: امروزه برخی جرائم مردم را بیشتر آزار می‌دهد و به مردم ضرر می‌رساند که یکی از آن‌ها، جرم سرقت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز پنجشنبه (۲۹ تیر) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها، ضمن تسلیت و تعزیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و فرزندان و یاران باوفای ایشان، گفت: ما بعنوان پیروان امام حسین (ع) باید در مسیر حق‌طلبی استقامت داشته باشیم و راه نورانی سیدالشهداء را ادامه دهیم و بدانیم مشکلاتی که تحمل می‌کنیم در برابر مصائب آل‌الله که در مسیر تحق فرامین الهی بودند، بسیار ناچیز است.

 نمی‌توانیم با سلیقه و فکر خود عدالت را محقق سازیم

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه باید در مسیر بسط و توسعه عدالت، تلاش همه‌جانبه داشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم عدالت را محقق کنیم مگر آنکه بر اساس اصول مسلم اسلامی و تکالیف قانونی عمل کنیم؛ نمی‌توانیم با سلیقه و فکر خود عدالت را محقق سازیم؛ این التزام به قانون است که عدالت را تحقق می‌بخشد. البته در این راستا، فهم و دقت در قانون و وضع قانون و اجرای آن به شیوه درست و اصولی نیز بسیار مهم است.  

او تصریح کرد: اگر انقلابی هستیم باید ملتزم به قانون باشیم؛ نمی‌توانیم بگوییم که انقلابی هستیم، اما به این قانون به سبب ناقص بودن یا منطبق با مقتضیات نبودن، عمل نمی‌کنیم؛ اگر معتقد به ناقص بودن قانون هستیم باید در راستای اصلاح آن، اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم، نه اینکه از عمل به آن سرباز بزنیم. انقلابی‌ترین اشخاص در عصر حاضر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هستند که خود را ملتزم به قانون می‌دانستند و می‌دانند.

رئیس عدلیه بیان داشت: قانون دست ما را باز گذاشته تا در صدور احکام و تصمیمات، مقتضیات زمانی را لحاظ کنیم و به تناسب جرم و مجازات توجه داشته باشیم؛ بسیاری از احکام مجازات، «تعزیری» هستند؛ تعزیر به یَد حاکم است تا لحاظ کند که فرد در چه شرایطی مرتکب جرم شده است؟ آیا اکنون پشیمان است؟ آیا در آینده جرم ارتکابی را تکرار می‌کند؟ چه نوع تعزیری را مقدر کنیم که بازدارندگی و اثربخشی داشته باشد و هم تنبیه باشد و هم تعلیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن تاکید بر ضرورت نظارت دیوان عالی کشور بر احکام اظهار داشت: مجازات باید متناسب، عاقلانه و اثربخش باشد؛ تعیین مجازات نباید به گونه‌ای باشد که موجب وهن شود؛ اگر مجازات تعیین شده، وهن دستگاه قضایی باشد، از اثرگذاری لازم برخوردار نخواهد بود.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مجازات تعیین شده باید هم برای محکوم و هم برای فردی که از حکم مطلع می‌شود، اثرگذاری داشته باشد؛ در اینجاست که عدل و تدبیر قاضی جلوه‌گری می‌کند؛ در اینجاست که قاضی باید مقتضیات را بسنجد و عاقلانه عمل کند.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: حتی زمان و چگونگی اجرای مجازات نیز می‌تواند در اثربخشی آن نقش داشته باشد؛ اگر در زمان اجرای مجازات، رویکرد تبیینی اتخاذ کنیم و اطلاع‌رسانی درست داشته باشیم، این امر هم برای خود مجرم و هم دیگران اثربخشی دارد؛ با اتخاذ رویکرد تبیینی می‌توانیم مجرم را در زمان مجازات نیز منقلب و متحول کنیم.  

قاضی‌القضات تصریح کرد: بار دیگر تاکید می‌کنم که رفتار ما با متهم، خانواده متهم، ارباب رجوع، شاکی و مشتکی‌عنه بسیار مهم است؛ بسیاری از اوقات حُسن‌خلق و رفتار و ادبیات ما از حکمی که صادر می‌کنیم اثربخش‌تر است.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله صیانت از دستگاه قضایی گفت: امروز صیانت از مجموعه قضایی و فرد فرد کارکنان، امری ضروری و لازم است و شاید ضرورت این امر از مقاطع دیگر بیشتر باشد؛ چرا که شیطان‌صفتان همه ابزار‌ها و ترفند‌های خود را به کار بسته‌اند تا میان مردم و مسئولان و حتی بین دستگاه‌ها و حتی در داخل دستگاه قضایی نیز اختلاف افکنند؛ هر روز یک شایعه و مطلب کذب را اشاعه می‌دهند تا فضا را مسموم سازند و ذهن مردم را مشوّش کنند و افراد را متحیّر سازند که کدام مطلب حق است و کدام مطلب ناحق! لذا اینجاست که خیلی باید مراقبت کنیم و تدبیر به خرج دهیم و سوء‌ظن نداشته باشیم؛ اگر خبری رسید باید ابتدا بررسی کنیم که از ناحیه فاسق است یا عادل؟ اگر از ناحیه فاسق بود، در صحت وسقم آن خبر دقت و تحقیق کنیم؛ اگر نمی‌دانیم گوینده‌ی خبر عادل است یا فاسق، بیشتر احتیاط کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: امروز بصیرت وهوشیاری و توجه به وسوسه‌های شیطان‌صفتان و کسانی که هدفشان ایجاد فتنه و صحنه‌سازی است، بسیار مهم است؛ باید مراقب کل نظام و دستگاه قضایی باشیم و بر مبنای فرامین الهی و فریضه امر به معروف و نهی از منکر عمل کنیم.

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: امروز برخی جرائم، مردم را بیشتر آزار می‌دهد و بیشتر به مردم ضرر می‌رساند که یکی از آن‌ها، جرم سرقت است؛ لذا رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌ها نسبت به این مقوله توجه ویژه داشته باشند و چنانچه ملاحظه کردند در مواردی نسبت به پرونده‌های ارجاعی مرتبط با جرم سرقت، به طور مطلوب عمل نمی‌شود، موضوع را مدیریت کنند اصولا کار مدیر همین است؛ اگر چه قاضی در انشای رأی مستقل است، اما باید قاضی را کمک و هدایت کرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: امروز امنیت همه‌جانبه مردم اعم از امنیت روانی و امنیت فیزیکی، موضوعی بسیار مهم است که مورد طمع شیطان‌صفتان می‌باشد؛ دشمن می‌خواهد مردم ما نه امنیت روانی داشته باشند و نه امنیت جانی و مالی؛ دشمن می‌خواهد امنیت کشور را به هم بزند لذا باید خیلی مراقب باشیم.

رئیس عدلیه افزود: به نظر می‌رسد برخی از دادگاه‌های ما توجه لازم را نسبت به کسانی که در فضای مجازی و در رسانه‌های مکتوب، امنیت روانی مردم را مخدوش می‌کنند، ندارند! در مواردی دادسرا ترتیبات قانونی را اتخاذ می‌کند و پرونده به دادگاه می‌رود، اما دادگاه اعلام می‌کند که سوء‌نیتی در کار فلان فرد نبوده است! یا ممکن است دادسرا در این قبیل موارد اهتمام لازم را به خرج ندهد؛ علی‌ایحال توجه به امنیت روانی مردم و برخورد قانونی با مخدوش‌کنندگان امنیت روانی مردم، موضوع بسیار حائز اهمیتی است.  

قاضی‌القضات تاکید کرد: باید توجه و اهتمام زیادی به امنیت فیزیکی مردم نیز داشت؛ باید در قبال اقدامات ایذایی و خرابکارانه که از بیرون هدایت می‌شوند مطابق قانون با قاطعیت برخورد کرد؛ در اینجا باید از سربازان گمنام امام زمان (عج) که در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان برای تهدید امنیت مردم ایران اسلامی، مجاهدت می‌کنند، قدردانی به عمل آورد و باید در نظر داشت که ممکن است این قبیل اقدامات دشمنان ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی، اظهار کرد: ضروری است در مقابل کسانی که با ناهنجاری اجتماعی می‌خواهند امنیت روانی مردم را مخدوش کنند و آب به آسیاب دشمن بریزند، مطابق قانون، اقدامات مقتضی را انجام داد؛ امروز ممکن است برخی از این کشف حجاب‌ها با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان باشد؛ در اینجا باید وفق قانون، اقدامات لازم را ترتیب داد؛ همچنین باید توجه داشت که کشف حجاب حتی اگر با انگیزه سیاسی و هدایتگری معاندان هم نباشد، عملی خلاف شرع و قانون است؛ که در این موارد هم قانون تکلیف را مشخص کرده است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: برای فرد فردِ مرتکبان ناهنجاری‌های اجتماعی لازم است تدبیر مقتضی در نظر بگیریم و توجه داشته باشیم که آیا اقدام فرد یا افرادی که مرتکب این ناهنجاری شده‌اند، سازمان‌یافته است یا خیر؟ انگیزه فرد چه بوده است؟ وضع حال فرد چگونه است؟ آیا پشیمان شده است یا خیر؟ همه این موارد باید در مواجهه با مرتکبان ناهنجاری‌های اجتماعی لحاظ شود.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: در تعیین مجازات مرتکبان ناهنجاری‌های اجتماعی نیز باید به متقن بودن آراء توجه داشته باشیم؛ آرای ما باید مستند به قانون باشند و هم از لحاظ محتوایی و هم از لحاظ شکلی قابل قبول باشند؛ گاهی ممکن است محتوای رأی صادره درست باشد، اما از لحاظ شکلی ایراد وجود داشته باشد و ادبیاتی در دادنامه به کار برده شده باشد که شایسته یک قاضی و دستگاه قضایی نباشد، لذا باید به نحوه نگارش آراء توجه ویژه داشت؛ همچنین احکام تتمیمی و تکمیلی که صادر می‌شود نیز باید منطبق با قانون باشند و موجب وهن نباشند؛ همچنین در مواردی نیز ممکن است خانواده فرد، خانواده‌ای خوب باشد، اما فرزند دچار لغزش شده باشد؛ در اینگونه موارد نیز ضمن لحاظ جهات قانونی، باید تدابیر لازم را اتخاذ کرد.

رئیس عدلیه اظ‌هار داشت:در خصوص مقوله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی و مقوله عفاف و حجاب، قوانین موجود توسط معاونت حقوقی جمع‌بندی شده است لذا رؤسای کل دادگستری‌ها بر مبنای این قوانین عمل کنند و قضات ویژه‌ای را نیز تعیین کنند؛ تا زمانیکه لایحه عفاف و حجاب در مجلس تصویب و تبدیل به قانون شود، ما باید بر اساس قوانین فعلی در این حوزه عمل کنیم.

در بخش دوم نشست شورای عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به ضرورت جامه عمل پوشاندن به تمامی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص قوه قضاییه گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با وظایف و عملکرد قوه قضاییه، بسیار راهگشا و اثربخش می‌باشد و در همینجا باید از مسئولان «قرارگاه عملیاتی‌سازی فرامین مقام معظم رهبری» تقدیر کنم و خطاب به شما رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها تاکید کنم که نهایت همکاری را با قرارگاه مزبور داشته باشید.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: یکی از موارد مورد تاکید در بیانات مقام معظم رهبری که در زمره وظایف ذاتی قوه قضاییه نیز می‌باشد، مقوله حمایت از آزادی‌های مشروع است لذا ضرورت دارد اهتمام بیشتری را در این خصوص داشته باشید و در صورت لزوم از نظرات اشخاص خارج از قوه نیز بهره بگیرید.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ آخرین سال عملیاتی‌سازی سند تحول است، بر بروزرسانی این سند مبتنی بر شناسایی نقاط ضعف و قوت آن تاکید کرد و در این راستا دستوراتی را خطاب به معاون راهبردی و سایر مسئولان ذی‌صلاح صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه خطاب به مقامات قضایی: به افکار عمومی توجه کنید، اما تابع فضاسازی‌ها نباشید

رئیس عدلیه بیان داشت: نمی‌توانیم به افکار عمومی بی‌توجه باشیم، اما باید عنایت داشت که قوه قضاییه نمی‌تواند تابع فضاسازی‌های بیرونی شود چراکه در این صورت از مسیر عدالت و انصاف خارج می‌گردد؛ مبنای کار ما اصول شناخته‌شده و عمل به قانون و عدل و انصاف است؛ البته توجه به افکار عمومی نیز لازم است.

قاضی‌القضات در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی داشتیم برای برقراری ارتباط گسترده‌تر و وثیق‌تر با رسانه ملی اعلام آمادگی کردیم؛ ما در قوه قضاییه دارای اطلاعات و داده‌های ذی‌قیمتی در راستای آگاهی‌بخشی حقوقی و قضایی به مردم هستیم که رسانه ملی می‌تواند با بهره‌برداری هنرمندانه از آن‌ها در راستای ایفای وظایف پیشگیرانه از وقوع جرم، اقدامات مفیدی را ترتیب دهد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش در این بخش، بار دیگر بر صدور احکام متناسب و عاقلانه و توأم با استدلال و منطق قانونی در خصوص جرایم مرتبط با ناهنجاری‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: چنانچه احکام صادره در حوزه مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی متناسب با جرم نباشد و پشتوانه قانونی محکمی نداشته باشد، از اثرگذاری لازم برخوردار نخواهد بود.

 رئیس عدلیه بیان داشت: احکامی که در ارتباط با موارد ناظر بر مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی صادر می‌شود را در صورت لزوم، اطلاع‌رسانی کنید و مسائل پیرامونی مرتبط با آن‌ها را نیز در راستای تنویر افکار عمومی، تبیین کنید؛ حتی در مواردی که منع تعقیب صادر می‌کنید نیز توضیحات لازم را به افکار عمومی ارائه دهید؛ فی‌المثل در مواجهه با فردی که برای نخستین بار و بدون انگیزه عنادورزانه مرتکب ناهنجاری اجتماعی شده و خود یا خانواده او نیز برای عدم ارتکاب مجدد، تعهد داده‌اند، ترتیبات و ملاحظات را اتخاذ کنید و بالعکس در برابر فردی که در ارتکاب ناهنجاری لجاجت دارد نیز اقدامات مقتضی قانونی را ترتیب دهید.

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها با قضات تعیین‌شده در خصوص رسیدگی به پرونده‌های ناهنجاری‌های اجتماعی، جلسات توجیهی برگزار کنند و بر کار آن‌ها نظارت ویژه داشته باشند.

تذکر رئیس قوه قضاییه برای حفظ حریم خصوصی افراد

 رئیس دستگاه قضا با اشاره به ماده ۱۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری ناظر بر «ممنوعیت کنترل ارتباطات مخابراتی افراد مگر در مواردی که به امنیت داخلی یا خارجی کشور مربوط می‌شود یا برای کشف جرایم»، گفت: رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌ها و سایر مسئولان ذی‌صلاح به لحاظ این ماده قانونی عنایت ویژه داشته باشند؛ ورود به حریم خصوصی مردم، مسئولیت سنگین شرعی و قانونی دارد؛ در این رابطه، یک دستورالعمل هم ابلاغ شده است که باید مفاد آن دقیقا اجرا شود؛ در دستورالعمل مزبور، صِرف اِشراف داشتن، برای ورود به حریم خصوصی افراد منع شده است و مسئولان قضایی ذی‌صلاح که در صورت لزوم، مجوز ناظر بر مقوله فوق‌الذکر را صادر می‌کنند باید بر محتوای کار ضابط در این خصوص نظارت داشته باشند؛ البته تاکید داریم که کشف جرایم سازمان یافته و باند‌های فساد و قاچاق و لحاظ مسائل اطلاعاتی و امنیتی صددرصد لازم هستند، اما این امر بدین معنا نیست که جنبه‌های دیگر شرعی و قانونی را لحاظ نکنیم.

 قاضی‌القضات با اشاره به رویکرد قوه قضاییه در مبارزه قاطعانه با مفساد اقتصادی گفت: مسئولان قضایی ذی‌ربط در مقابله با مفاسد اقتصادی اهتمام ویژه داشته باشند؛ چه مفاسدی که یک طرف آن کارگزاران نظام هستند و چه مفاسدی که یک طرف آن‌ها مردم عادی هستند.

 رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس، خطاب به روسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان‌ها دستور داد که با نمایندگان استان‌های خود جلسات بیشتری را پیرامون تبیین نیاز‌ها و کمبود‌ها و ماموریت‌های قوه قضاییه برای لحاظ موارد مرتبط در برنامه هفتم، برگزار کنند.

دستورات مهم رئیس قوه قضاییه درباره موضوع ممنوع‌الخروجی‌ها

 رئیس عدلیه با اشاره به موضوع ممنوع‌الخروجی‌ها گفت: در جامعه این ذهنیت ایجاد شده که فقط دستگاه قضایی افراد را ممنوع‌الخروج می‌کند حال آنکه این ذهنیت اشتباه است و دستگاه‌های دیگر نظیر بانک‌ها و سازمان امور مالیاتی و ... نیز افراد را به دلایل مختلف ممنوع‌الخروج می‌کنند؛ لذا این موضوع باید برای جامعه تبیین شود؛ از سوی دیگر، چنانچه فردی از ناحیه قوه قضاییه ممنوع‌الخروج می‌شود، پس از رفع ضرورت، ممنوع‌الخروجی او نیز ملغی شود؛ همچنین فردی که ممنوع الخروج می‌شود را به غیر از موارد استثنایی حتما مطلع سازیم. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که هر فردی را بنا بر هر خواسته‌ای ممنوع‌الخروج نکنیم.

 رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه نسبت به مسائل فرهنگی کارکنان و خانواده‌های آن‌ها اهتمام بیشتری داشته باشد؛ لغزش‌ها در قوه قضاییه کم است، اما کم آن هم زیاد است.

 محور اصلی نشست شورای عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها، مبتنی بر فرامین مقام معظم رهبری و تأکیدات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، متمرکز بر خروجی و محصول نهایی اقدامات دادگستری‌ها در حوزه‌های موظفه و تکلیفی بود.

از جمله این حوزه‌ها، مباحثی ناظر بر «تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم»، «اجرای کامل سند تحول قضایی»، «مبارزه با فساد درون و بیرون قوه قضاییه» و «مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی» بود که در همین راستا، برخی از مسئولان عالی قضایی و رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان‌ها، به تشریح اقدامات عملیاتی و معطوف به هدف خود در تحکیم امنیت روانی و اجتماعی کشور و مردم و فسادستیزی پرداختند.

معاون اول دستگاه قضا: امروز در قوه قضاییه به مقوله جانشین پروری و کادرسازی توجه ویژه‌ای شده است

 در همین راستا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول دستگاه قضا به ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد یک سال گذشته قرارگاه پیگیری اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخت و با بیان اینکه این قرارگاه در سال گذشته ۲۳ جلسه تشکیل داد که ۹۳ مصوبه را در پی داشت، تصریح کرد: عملکرد این قرارگاه در سال جاری باید دارای خروجی ملموسی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق با بیان اینکه در دوره تحول و تعالی قضایی، برای همه موضوعات مهم، نظرات و پیشنهادات مدیران قضایی استان‌های مختلف احصاء و بکارگیری می‌شود، گفت: سال گذشته مدیران قضایی سراسر کشور بیش از ۱۵۰ پیشنهاد را در خصوص بهبود کیفیت اجرایی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به دستگاه قضا، به قرارگاه ارسال کردند.

وی در ادامه ضمن اشاره به برخی ویژگی‌ها و خصوصیاتی که مدیران دستگاه قضایی باید حائز آن‌ها باشند، تصریح کرد: امروز در قوه قضاییه به مقوله جانشین پروری و کادرسازی توجه ویژه‌ای شده و بر اساس محور‌ها و شاخص‌های موجود، در حال حاضر ۷۳ رئیس کل دادگستری بالقوه و ۱۱۸ دادستان مرکز استان بالقوه داریم.

معاون اول دستگاه قضا خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک، یک سامانه خبری از سوی قوه قضاییه ایجاد خواهد شد که در آن، پیرامون پرونده‌های قضایی مهم، به مردم و خبرنگاران اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

دادستان کل کشور: پرونده‌های مرتبط با ناهنجاری‌های اجتماعی باید در اسرع وقت، مورد رسیدگی قرار گیرند

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور با بیان اینکه ضابطین موظف هستند با حمایت و پشتیبانی دستگاه قضایی و دادستان‌ها، در برابر جرم مشهود کشف حجاب برخورد‌های لازم را به عمل بیاورند، اظهار کرد: به لحاظ قوانین و مقرراتی که در حوزه حجاب وجود دارد، برخی پرونده‌هایی که از این حیث تشکیل می‌شود باید به دادسرا و برخی دیگر باید مستقیما به دادگاه ارجاع شود.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با مقوله کشف حجاب نباید مشمول مرور زمان شود، گفت: این قبیل پرونده‌ها باید در اسرع وقت، مورد رسیدگی قرار بگیرند و البته ضرورت دارد در مواجهه و برخورد با افرادی که مرتکب جرم کشف حجاب شده‌اند، شرایط و شخصیت آن‌ها در نظر گرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه روند رسیدگی‌های قضایی به پرونده‌های مرتبط با مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی باید منطبق با قانون و منطق باشد، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم افرادی که این روز‌ها اقدام به جرم کشف حجاب می‌کنند همه در یک سطح قرار ندارند و برخی از آن‌ها به لحاظ ضعف اعتقادی و برخی نیز حساب‌شده و سازمان‌یافته این جرم را مرتکب می‌شوند؛ طبعا مواجهه و برخورد با این دو طیف از افراد، باید متفاوت از هم باشد.

وی با بیان اینکه اختلاف آراء در رسیدگی به پرونده‌هایی با عناوین اتهامی یکسان تا حدی طبیعی است، اما نباید این اختلاف و تفاوت به شکلی فاحش خود را نشان بدهد، گفت: ضرورت دارد دادستان‌ها و روسای کل دادگستری‌های استان‌های سراسر کشور بر روند رسیدگی‌های قضایی به پرونده‌های مرتبط با مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی (از حیث تناسب در احکام صادره) نظارت ویژه‌ای داشته باشند.

پورسید معاون حقوقی قوه قضاییه نیز در این جلسه، ضمن تبیین و تشریح برخی قوانین و مقررات مرتبط با حجاب، بر ضرورت ایجاد وحدت رویه محاکم سراسر کشور در زمینه اجرای مکانیزم‌های قانونی برای رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرم کشف حجاب تاکید کرد.

عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی نیز در این مراسم، از در نظر گرفتن شعب ویژه‌ای در مرکز و شهرستان‌های این استان برای رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان بر ضرورت هم‌افزایی بیش از پیش بخش‌های مختلف قضایی، امنیتی و انتظامی در برخورد با جرایم مشهود پرداخت.

در ادامه، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برخی افرادی که اقدام به کشف حجاب می‌کنند، علاوه بر آنکه مرتکب جرمی می‌شوند، عفت عمومی را نیز جریحه‌دار می‌کنند و ضرورت دارد در رسیدگی به پرونده این افراد، موارد مذکور نیز لحاظ شود.

عبداللهی رئیس کل دادگستری استان سمنان نیز در این نشست به ارائه گزارشی در خصوص روند رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ناهنجاری‌های اجتماعی در محاکم این استان پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی رئیس کل دادگستری استان فارس از تشکیل قرارگاه صیانت فرهنگی و اجتماعی به منظور هماهنگی بین‌دستگاهی و با هدف به حداقل رساندن آسیب‌ها در حوزه عفاف و حجاب خبر داد.

کرمی رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه بر اتقان گزارشات ارجاعی از ناحیه ضابطان قضایی تاکید کرد.

مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر نیز به بیان برخی موضوعات در رابطه با عملکرد ظابطان و دستگاه قضایی در برخورد با برخی آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان نیز در این جلسه چند راهکار عملیاتی برای محقق کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به دستگاه قضا را ارائه داد.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین غریب دادستان مرکز استان قم به بیان برخی ابعاد و زوایای رسیدگی به پرونده‌‎های مرتبط با ناهنجاری‌های اجتماعی پرداخت.

رجبی دادستان مرکز استان قزوین نیز به برخی اقدامات انجام شده در راستای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در شهرستان قزوین اشاره کرد.

جباری دادستان مرکز استان کردستان نیز در این جلسه به تبیین و تشریح برخی مواد قانونی و مقررات حوزه عفاف و حجاب پرداخت.

همچنین اسپانلو دادستان مرکز استان گلستان، گزارش‌هایی را در خصوص برخورد‌های صورت گرفته با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی روستایی و جنگلی شهرستان گرگان ارائه داد.

قربانی دادستان مرکز استان مرکزی نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته از سوی این دادستانی در حوزه‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی، بر ضرورت نقش‌آفرینی جدی‌تر دستگاه‌های فرهنگی در مسائل روز جامعه تاکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۳ ۳۰ تير ۱۴۰۲
آیا تطبیق اینکه طرف تذکر دریافت کرده یانه امکان پذیره؟؟؟میتونید برای هشدار هنجارشکنی و توجبه رعایت قانون ححاب(مثل فتا که پیامک میده) یه پیامک عمومی همراه با لینک آموزشی برای همه بفرستیدبعد هنحارشکنان از تاریخ مشخص از همون مرحله اول جریمه نقدی کنید.
Sweden
ناشناس
۰۴:۲۷ ۳۰ تير ۱۴۰۲
فعلاً که برخی از قضات با نقض قوانین و اعمال قانونهای من درآوردی و آتش به اختیاری، میتازند تا باقیمانده اعتماد و اعتقاد مردم را نابود کنند. بتازید تا ببینیم چه عایدتان میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
بی حجابی یک ناهنجاری اجتماعی خیلی مهم وتازه ظهور یافته است که به خاطر نجات خانواده باید فوری باهاش برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
لطفا با ناهنجاری بی حجابی هم قاطعانه برخورد کنید ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
دمتون گرم خدا فوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۹ تير ۱۴۰۲
سلام.واردات میلیونی خودروهای زیر ۱۸۰۰cc،همچنین هیبریدی،برقی را بدون تعرفه و یا با تعرفه دو درصد برای عموم مردم ایران آزاد کنید و به این انحصار و احتکار،گرانفروشی ده برابری و استعمارگری پنجاه ساله سایپا و ایران خودرو پایان دهید.خدایا مگر خودت به مردم ایران رحم کنی...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
با افراد فاسد و فاسق محکم برخورد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
برام جالبه که انگار شما نمی‌دونید بانی ترویج بی حجابی خود شما بودید زمانی که با پول یه ماه کارکرد یک کارگر توان خرید یک قواره چادر نبود .وقتی تمام بازار را میگشتی یه مانتو دکمه ای نبود .وقتی فرزندان برخی مسولان که با پشتوانه دین به جایی رسیده بودند بی حجابی رو ترویج دادن .وقتی سینمای ایران که پول بیت المال رو میخورد غربزده شدو معلوم نبود متولی کیه ؟مردم به نون شبشون محتاج شدند و برخی مسولان به دنبال آب میوه طبیعی میگشتن و خانه های لوکس و لباسهای غربی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
و چیزی که مردم آزار میدهد وعصبی میکند گرانی افسارگسیخته هست که وقتی ما مردم مغازه میرویم برای خرید مایحتاج روزانه انجام بدیم ازاینکه خرج مان به دخل مان نمیخوره دلمون میخواد گریه کنیم باحقوق کارمندی ناچیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۸ ۲۹ تير ۱۴۰۲
شیخ ماهر ، میشه به امور مملکت رسیدگی کنید و روابط لجتماعی رو به مردم واگذارر کنید و بگذارید خداوند از دین دفاع کنه. و شما جلو غارت منابع و مملکت رو بگیرید ،،راستی طبری کجاست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۲۹ تير ۱۴۰۲
حاج آقا عمل عمل شعار وحرف بسه
چندین ماه از بی حجابی وبیحیایی علنی گذشته چکار کردید؟ خروجی عملتون چی بوده؟ پس چرا درست نشده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
وجود پلیس زن در مدارس دخترانه برای کنترل اغتشاشگران نوجوان ضروری است.
مدارس دخترانه از دست رفته اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۸ ۲۹ تير ۱۴۰۲
ناهنجاریهای اجتماعی ، علاوه بر کشف حجاب و برهنگی زنان و دختران در ملاعام ، شامل بدحجابی زنان ، سگبازی و سگ گردانی در معابر عمومی و مجتمعهای مسکونی ، آلودگیهای صوتی خودروها با آهنگها و ترانه های مبتذل و حتی مجاز در معابر عمومی و عروسی های نامتعارف و پر سر و صدا تا پاسی از شب و بستن معابر عمومی هم میشود . لطفا و خواهشا در یک لایحه انضباط اجتماعی ، به این موارد هم توجه و مقابله شود . واقعا مردم از این معضلات هم رنج میبرند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
تاکید نمیخواد عمل کنید جناب قاضی القضات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۹ تير ۱۴۰۲
از اتفاقات پارسال درس نگرفتید و باز با همون فرمون میخواید آتیش زیرخاکستر مردم رو باز شعله ور کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۹ تير ۱۴۰۲
جناب اژه ای من از شما خواهش می کنم قانون سنگینی برای سارقین منزل تدوین کنید .چرا که ماموران آگاهی می گویند دیگر اجازه اعتراف از سارقان را ندارن این کار باعث شده پرونده‌ای سرقت انباشته شود.منزل بنده ۳ سال سرقت شده اصلا خبری نیست .وواقعا اعتمادی دیگر به نیروی انتظامی وعدلیه ندارم.
سارقان باید با حکم سنگینی مثل قطع دست واعدام
مواجه باشند نه اینکه بروند زندان چند تا زندانی دیگر را آلوده کنن وسه ماه بعد آزاد شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
خواهشا قضات و کارکنان دادگتری در این ایام به کار مردم رسیدگی کنند یا حسین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۹ تير ۱۴۰۲
اقتصاد تورم مرغ گوشت مسکن خودرو هزار چیز دیگر چه می‌شود اختلاس پارتی بازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۹ تير ۱۴۰۲
برخورد دستگاه قضا مخصوصن قضات بسیار تا بسیار افتضاح می باشد هرکدام ادعای خدایی و حکومت برای خود دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
جانب اژه ای قانون عدالت را نمی سازد

قانون باید ذیل عدالت باشد تا اختلاف طبقاتی ناحق ایجاد نشود

در کشور ما اکنون انواع قانون برای کارمندان دولت وجود دارد که برخی ها مانند شما قوه قضاییه ،بانک ها ،شرکت نفت ،وزارت نیرو را نجومی کرده

و بقیه کارمندان نظیر ما را محتاج به شام شب اگر قانون می توانست عدالت ایجاد کنه می بایست بین کارمندان فلان دستگاه غیر برخودار و کارمندان قوه قضاییه ،شرکت نفت ،بانک ها ،وزارت نیرو ،اختلاف وجود نداشته باشد یعنی همسان سازی کامل وجود داشته باشد ولی اینطور نیست یک رنج و یکی گنج شده
پس قانونی که ذیل عدالت نباشد در اسلامیت آن باید شک کرد جناب حجت اسلام اژه ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۲۹ تير ۱۴۰۲
مبارزه با فساد ،بی عدالت اختلاف طبقاتی ،اختلاف ناحق بین حقوق کارمندان دولت را کی شروع می کنید ؟؟؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۹ تير ۱۴۰۲
به برکت وجود دادگستری عدل و داد چنون مملکتو ورداشته که از شدت امنیت طلا فروشی ها نصف شبام وازن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
با این دادگستری که ما داریم جرم و جنایت هر سال بیشتر میشه که کمتر نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۹ تير ۱۴۰۲
فقط حرف حرف پس کو عمل ماه امام حسین آمد هنوز کاری نکردید واسه حجاب توی که مدعی دین وروضه خوان امام حسینی اگر فرادی قیامت فقط رقیه سلام الله علیه جلوت را بگیرد بگه بابام خون داد تا حجاب از سر زنان و دختران شیعه نیفته و تو با قدرتت چه کردی جوابت چیست شجاع باشید و نترسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
جلوی مواد مخدر و مخرب رابگیرید که جوانان نابود شدند و حتی بخش بزرگی از بی حجابی اعتیاد است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
جلوی مواد مخدر مخرب و قرص و گل و سایر موادهای اعتیاد آور را بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۵:۰۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
نود درصد ناهنجاری‌های اجتماعی،به دلیل فقر گسترده و مشکلات شدید اقتصادی است که زندگی مردم را مختل کرده. گرانی افسار گسیخته مردم را به ستوه آورده. مردم فیش حقوق نجومی ندارند و برای زیر کولر نشستن ماهانه پنجاه میلیون و صد میلیون دریافت نمی‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
او تصریح کرد: اگر انقلابی هستیم باید ملتزم به قانون باشیم؛ نمی‌توانیم بگوییم که انقلابی هستیم، اما به این قانون به سبب ناقص بودن یا منطبق با مقتضیات نبودن، عمل نمی‌کنیم؛ اگر معتقد به ناقص بودن قانون هستیم باید در راستای اصلاح آن، اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم، نه اینکه از عمل به آن سرباز بزنیم. انقلابی‌ترین اشخاص در عصر حاضر حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هستند که خود را ملتزم به قانون می‌دانستند و می‌دانند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
خدا قوت آقای اژه ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: حتی زمان و چگونگی اجرای مجازات نیز می‌تواند در اثربخشی آن نقش داشته باشد؛ اگر در زمان اجرای مجازات، رویکرد تبیینی اتخاذ کنیم و اطلاع‌رسانی درست داشته باشیم، این امر هم برای خود مجرم و هم دیگران اثربخشی دارد؛ با اتخاذ رویکرد تبیینی می‌توانیم مجرم را در زمان مجازات نیز منقلب و متحول کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۵۲ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه باید در مسیر بسط و توسعه عدالت، تلاش همه‌جانبه داشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم عدالت را محقق کنیم مگر آنکه بر اساس اصول مسلم اسلامی و تکالیف قانونی عمل کنیم؛ نمی‌توانیم با سلیقه و فکر خود عدالت را محقق سازیم؛ این التزام به قانون است که عدالت را تحقق می‌بخشد. البته در این راستا، فهم و دقت در قانون و وضع قانون و اجرای آن به شیوه درست و اصولی نیز بسیار مهم است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
قوه قضاییه خواهش!میکنیم برای بیحجابها مجازات سنگین در نظر بگیرید.واقعا از دستشون آرامش نداریم.نمیتونیم با زن و بچه بریم پارک از بس بیحیا ریختن توی پارک.مطب دکتر که میترسیم بریم چون از دکتر تا منشی و مریض ها همشون بیحجاب و کشف حجابن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۲۹ تير ۱۴۰۲
البته در این راستا، فهم و دقت در قانون و وضع قانون و اجرای آن به شیوه درست و اصولی نیز بسیار مهم است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۹ تير ۱۴۰۲
نگذارید نا اهلان خون شهدا را پایمال کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۲۹ تير ۱۴۰۲
اللهم صل علی محمد و آل محمد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۹ تير ۱۴۰۲
پارتی بازی در استخدام ها بزرگترین ناهنجاری است
Germany
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
خدا نگهدارتان باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۹ تير ۱۴۰۲
نظر شما را در مورد فساد گسترده و باند مافیای مهندس احمد رضا ج از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان شهر اراک جلب میکنم که با اجاره کردن پروانه سایر مهندسان ، ۶ شرکت خدمات آزمایشگاهی خاک و بتن صوری تاسیس کرده و به مافیای این حرفه تبدیل شده و با قیمت شکنی و تخفیف دادن به مالکان زمین ، انحصار این حرفه را به دست گرفته و موجبات بیکار شدن ده ها شرکت آزمایشگاهی و صدها مهندس شده . آیا این ناهنجاری اجتماعی نیست ؟
Iran (Islamic Republic of)
سرباز ولایت
۱۴:۰۵ ۲۹ تير ۱۴۰۲
#لبیک یا حسین
#لبیک یا حسين
#لبیک یا حسین
#لبیک یا خامنه‌ای
سلام خدا بر خدمتگزاران به دین مقدس اسلام،

اللّهم عجل لولیک الفرج بالقرآن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۹ تير ۱۴۰۲
بورس با تغیر حجم مبنا از سال ۹۹ دیگر نوسانات عاقلانه ای ندارد و مطمئنا مردم عادی متوجه عدم قدرت مالی خود در برابر سرمایه ی هلدینگ ها و شرکت های بزرگ نفتی و بانکی هستند و حضور چندانی در بورس ندارند و این مصداق ناامنی مالی است که توسط علاقه مندان ریاضی و علوم مالی قابل فهم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۹ تير ۱۴۰۲
در مورد رابطه خارج از چارچوب ، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با یک پسر جوان ، چه نظری دارید ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۹ تير ۱۴۰۲
نیازی نیست با ارزان کردن گاز به فکر صنایع پتروشیمی باشید اگر راست می گویند شفافیت حقوق و پاداش ها را انجام دهند. رانت و یارانه به شرکت هایی که به جای هزینه برای توسعه ، حقوق و پاداش های نجومی را حق خود می دانند فایده ای ندارد . به جامعه مهندسی کشور با این رانت ها بی احترامی شده چرا که عده ای با سودجویی و کسب قدرت های ناحق حتی حقوق مردم مناطق اطراف صنعت خود را هم زیر پا می گذارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس عدلیه بیان داشت: قانون دست ما را باز گذاشته تا در صدور احکام و تصمیمات، مقتضیات زمانی را لحاظ کنیم و به تناسب جرم و مجازات توجه داشته باشیم؛ بسیاری از احکام مجازات، «تعزیری» هستند؛ تعزیر به یَد حاکم است تا لحاظ کند که فرد در چه شرایطی مرتکب جرم شده است؟ آیا اکنون پشیمان است؟ آیا در آینده جرم ارتکابی را تکرار می‌کند؟ چه نوع تعزیری را مقدر کنیم که بازدارندگی و اثربخشی داشته باشد و هم تنبیه باشد و هم تعلیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
لطفا گرانی ها را مهارکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه باید در مسیر بسط و توسعه عدالت، تلاش همه‌جانبه داشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم عدالت را محقق کنیم مگر آنکه بر اساس اصول مسلم اسلامی و تکالیف قانونی عمل کنیم؛ نمی‌توانیم با سلیقه و فکر خود عدالت را محقق سازیم؛ این التزام به قانون است که عدالت را تحقق می‌بخشد. البته در این راستا، فهم و دقت در قانون و وضع قانون و اجرای آن به شیوه درست و اصولی نیز بسیار مهم است.
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۳:۴۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه باید در مسیر بسط و توسعه عدالت، تلاش همه‌جانبه داشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم عدالت را محقق کنیم مگر آنکه بر اساس اصول مسلم اسلامی و تکالیف قانونی عمل کنیم؛ نمی‌توانیم با سلیقه و فکر خود عدالت را محقق سازیم؛ این التزام به قانون است که عدالت را تحقق می‌بخشد. البته در این راستا، فهم و دقت در قانون و وضع قانون و اجرای آن به شیوه درست و اصولی نیز بسیار مهم است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۹ تير ۱۴۰۲
قاضی‌القضات تصریح کرد: بار دیگر تاکید می‌کنم که رفتار ما با متهم، خانواده متهم، ارباب رجوع، شاکی و مشتکی‌عنه بسیار مهم است؛ بسیاری از اوقات حُسن‌خلق و رفتار و ادبیات ما از حکمی که صادر می‌کنیم اثربخش‌تر است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۹ تير ۱۴۰۲
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز پنجشنبه (۲۹ تیر) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه با رؤسای کل دادگستری و دادستان‌های مراکز استان‌ها، ضمن تسلیت و تعزیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و فرزندان و یاران باوفای ایشان، گفت: ما بعنوان پیروان امام حسین (ع) باید در مسیر حق‌طلبی استقامت داشته باشیم و راه نورانی سیدالشهداء را ادامه دهیم و بدانیم مشکلاتی که تحمل می‌کنیم در برابر مصائب آل‌الله که در مسیر تحق فرامین الهی بودند، بسیار ناچیز است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۹ تير ۱۴۰۲
آقا میشه لطفا تاکید در خصوص مقابله قانونی با رانت خواری، اختلاس، گران فروشی، مشکلات معیشتی مردم، کفیت پایین خودروهای داخلی ؛هم داشته باشین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۹ تير ۱۴۰۲
تکدی گیر و اعتیاد و زباله گردی از ناهنجاری های اجتماعی هستند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۹ تير ۱۴۰۲
دایی اختلاس صنایع فولاد مبارکه چی شد بالاخره؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۲۹ تير ۱۴۰۲
رئیس قوه قضاییه گفت: امروزه برخی جرائم مردم را بیشتر آزار می‌دهد و به مردم ضرر می‌رساند که یکی از آن‌ها، جرم سرقت است.
آخرین اخبار