به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه فاکس نیوز در گفتگو با کارشناسان خود به افزایش بحران فقر و سرقت در جامعه آمریکا پرداخت.
مجری فاکس نیوز گفت: اگر تا چندی پیش در آمریکا فروشگاههای بزرگ نظارت کمی بر کالاهایشان داشتند حالا افزایش سرقت از فروشگاهها به علت فقر باعث شده این دزدیها بیشتر شود.
کارشناسان فاکس نیوز میگویند؛ میزان افزایش سرقت از فروشگاهها در آمریکا نگران کننده شده است و به عنوان نمونه در سنفرانسیسکو آمار افزایش غارت از فروشگاهها به طور خیره کنندهای در حال افزایش است.
بنا به تحلیل تیم کارنی یکی از کارشناسان فاکس نیوز، آمریکا به مدت دو سال در قرنطینه کامل کرونایی بوده و همین وضعیت به لحاظ روانی میزان جرم و جنایت را از یک سو و سرقت و غارت فروشگاهها را از سوی دیگر افزایش داد. به عبارتی یکی از رخدادهایی که بعد از همهگیری کرونا در بسیاری از نقاط جهان به خصوص کشورهای غربی خبرساز شد، حوادثی بود که در سایر کشورها در خصوص تامین اقلام اساسی به اقصی نقاط جهان مخابره شد. شیوع کرونا در آمریکا و اروپا علاوه بر خلق صحنههای ناراحت کننده از بیماری و تبعات بهداشتی و درمانی برآمده از آن، تصاویری از غارت فروشگاهها و صفهایی را در این کشورها پیش چشم جهان قرار داد که پیش از این تصورش سخت بود.
مجری فاکس نیوز در ادامه افزود: حال باید دید چه کارهایی میتوان انجام داد تا این وضعیت کنترل شود و این به خودی خود پاسخی سخت و مبهم به همراه دارد. بر اساس آمار منتشر شده در نیویورک، در جریان اعتراضها به قرنطینههای کرونایی از بیش از ۲ هزار و ۳۳۰ فروشگاه سرقت شده است.
به گفته یکی دیگر از کارشناسان فاکس نیوز، بعد از گسترش کرونا به کشورهای اروپایی و آمریکا، موجی از هراس و دلهره مردم این کشورها را بر آن داشت تا با هجوم به فروشگاهها به ذخیره مواد غذایی و اقلام بهداشتی و محافظتی مثل ماسک رو بیاورند. این هجوم در حدی بود که به سرعت این کشورها را با کمبود مایحتاج مردم روبهرو و قیمتها را چند برابر کرد. مثلا سال ۲۰۲۰ در پی اعلام وضعیت فوقالعاده در آمریکا، اتفاقی در فروشگاهی در شهر «آنیون» ایالت نیوجرسی در ساعت ۸ صبح رخ داد چرا که به یکباره تمامی موجودی شیر و بطریهای آب آن فروشگاه ظرف ۵ دقیقه تمام شد. در شهر «آستین» ایالت تگزاس هم بنزین مخازن پمپهای بنزین خالی شد. هیچ بطری مایع سفیدکننده در فروشگاههای زنجیرهای «هوم دیپو» در شهر «فرفکس» ایالت ویرجینیا پیدا نمیشد و همه اینها میتواند نشانهای از یک جامعه ناآرام باشد.
بر اساس جدیدترین آمارها تا این لحظه آمریکا همچنان با بیش از ۴۸ میلیون نفر مبتلا در صدر جدول بیشترین مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
انتهای پیام/