مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه ۵۵۰ هکتار از مزارع شهرستان به کشت پیاز و عمدتا به صورت بهاره اختصاص یافته است، گفت: تولید پیاز در شیراز به بیش از ۳۰ هزار تن رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ذبیح اله سیروسی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: ۵۵۰ هکتار از مزارع شهرستان به کشت پیاز و عمدتا به صورت بهاره اختصاص یافته است که متوسط تولید این مزارع بیش از ۵۵ تن در هکتار است.

او بیان کرد: برداشت پیاز از اواسط شهریور ماه از مزارع کشت نشایی آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه خواهد داشت.

سیروسی همچنین ابراز کرد: محصول تولیدی علاوه بر فروش در بازار‌های داخلی، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

او با تاکید بر توسعه کشت مکانیزه و نشایی در شهرستان، گفت: امسال کشت در حدود ۴۰ درصد از مزارع با دستگاه‌های بذرکار انجام شده است و ۳۵ هکتار نیز به صورت نشایی کشت شده است.

مسؤل واحد زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز نیز در این باره گفت: از مزایای کشت به صورت نشایی می‌توان به بهره وری از منابع تولید خصوصا آب، سطح سبز یکنواخت، کاهش میزان مصرف بذر تا ۵۰ درصد و افزایش قابل توجه تولید اشاره کرد.

مهرداد جلالیان تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت مزارع پیاز در شهرستان به ترتیب در مناطق سیاخ دارنگون، داریون، حومه و ارژن است.

او با بیان اینکه سیستم‌های نوین آبیاری در این مزارع اجرا شده است اظهار کرد: تلاش کارشناسان این واحد بر این است که کشت پیاز در این مناطق به صورت مکانیزه و به خصوص نشایی انجام شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.