به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از این موبی؛ اینروزها تبلتها نیز مانند تلفنهای همراه جزئی جدا نشدنی از زندگی بشریت هستند. بیشتر افراد کارهای روزمره خود را با آن انجام میدهند. مدیر عامل شرکت BlackBerry گفته بود که در عرض پنج سال آینده، دیگر دلیلی برای داشتن یک تبلت وجود ندارد، چون آنها عمر بسیار کمی دارند. با تمام حدس و گمانها در مورد طول عمر تبلتها، در اینجا چند واقعیت جالب وجود دارد که نشان میدهد این دستگاه چگونه مورد استفاده قرار میگیرد و معنی آن برای کاربران چیست.
بیشتر بخوانید
در ادامه این واقعیتها را میخوانید:
حدود ۱۲۶ میلیون کاربر تبلت در جهان وجود دارد که انتظار میرود این آمار هر روز بیشتر شود. بیشترین کاربران تبلتها افراد ۲۵-۵۴ ساله هستند.
تبلتهای اندرویدی در حال حاضر با سهم بازار ۵۷ درصدی از اپل پیشی گرفته اند. حدود ۴۹ درصداز کاربران بزرگسال تبلت دارای مدرک دانشگاهی هستند و ۵۵ درصد بیش از ۷۵ هزار دلار در سال درآمد دارند.
میانگین مصرف تبلت ۱۴ ساعت در هفته و جلوتر از میزان استفاده از تلفنهای هوشمند و رایانهها است. دارندگان تلفنهای هوشمند که از رایانههای لوحی استفاده میکنند، تقریباً سه برابر بیشتر از کسانی که رایانه لوحی ندارند وقت خود را صرف برنامههای تبلت میکنند.
حدود ۶۹ درصد کاربران بیشتر در روزهای آخر هفته از تبلتهای خود استفاده میکنند. در سال ۲۰۱۲، یک کاربر تبلت ۳۵۹ دلار برای خرید آنلاین محصولات هزینه کرده است.
حدود ۴۶ درصد از کاربران تبلت ادعا میکنند که دستگاه خود را به دیگران میدهند، تبلتها نسبت به تلفنهای هوشمند که توسط ۳۴ درصد از کاربران به اشتراک گذاشته میشوند، کمتر شخصی هستند. حدود ۸۴ درصد تبلتها برای بازی، ۷۸ درصد در جستجوی اطلاعات و ۷۴ درصد برای دسترسی به پست الکترونیکی استفاده میشوند.
از هر ۱۰ کاربر تبلت ۹ کاربر ترجیح میدهند از Wi-Fi برای اینترنت به جای ۳G استفاده کنند. با محبوبیت بیشتر استفاده از تبلت، احتمالاً میزان استفاده از دسکتاپ ۷۵ درصد کاهش مییابد.
انتهای پیام/
این مطالب به چه دردمان می خورد؟
چشم ومغز و طرز فکر و فرهنگ و... نابود کرده ومیکند