به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مارچوبه از خواص فراوانی برخوردار است، این گیاه سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین است.
اگر شما هم میخواهید از خواص فراوان این گیاه بینصیب نمانید، طرز تهیه سوپ مارچوبه را یاد گرفته و از سرو این سوپ مقوی در مهمانی هایتان بهره ببرید.
مواد لازم:
- مارچوبه نیم کیلو
- جعفری ساطوری دو قاشق غذاخوری
- آرد دو قاشق غذاخوری
- خامه ترش یک پیمانه
- کره دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- مارچوبه را تا آنجا که نازک و ترد است ببرید و دم آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه دو لیوان آب را همراه با مقداری نمک به جوش بیاورید و قبل از ادامه دادن کار، یک ظرف آب یخ را کنار دستتان بگذارید.
- سر مارچوبهها را در آب جوش بریزید و بعد از حدود دو دقیقه و کمی تغییر کردن رنگشان، آنها را با کفگیر بیرون آورده و در آب یخ بریزید.
- نیمی از کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم آب کنید. سپس آرد را در قابلمه ریخته و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. وقتی رنگ آرد کمی تغییر کرد، ۹ پیمانه آب در قابلمه بریزید و شعله را برای به جوش آمدن آب تند کنید. حالا دم مارچوبهها را در آب بریزید و شعله را کم کنید. در قابلمه را ببندید و حدود ۴۵ دقیقه به مارچوبهها برای پختن فرصت بدهید.
- دم مارچوبه را با کفگیر از قابلمه بیرون بیاورید و دور بیندازید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پیش از کشیدن سوپ، قسمتهای ترد مارچوبه را در قابلمه بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
- هنگام کشیدن سوپ، خامه و نیمه باقی مانده کره را به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی شعله ملایم بگردانید. سپس سوپ را در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
- میتوانید سوپ مارچوبه را مثل سوپ تره فرنگی با مقداری جعفری و خامه ترش تزیین کنید یا اینکه به جای خامه ترش یا فرادما در ترکیب این سوپ، از ماست چکیده استفاده کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/