در گزارش زیر طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا به حال پای مرغ خورده‌اید؟ اصلا می‌دانید خواص پای مرغ چیست؟ آن‌چه مسلم است این است که پای مرغ سرشار از کلاژن است و کلاژن هم یک ماده مفید و موثر برای سلامت و جوانی، حفظ استحکام و کشش پوست است. با این‌همه بسیاری از افراد چندان تمایلی به خوردن پای مرغ ندارند. ما در این مقاله به شما می‌گوییم که خواص پای مرغ چیست و اگر دوست داشتید سوپ پای مرغ را امتحان کنید

گوشت گاو و ماهی دریا منبع اصلی تامین کلاژن برای بدن هستند، اما به نظر می‌رسد که کلاژن را می‌توان خیلی مقرون به صرفه‌تر و در دسترس‌تر به بدن رساند. علاوه بر کلاژن، پای مرغ یک منبع خوب اسید هیالورونیک و سولفات کندرویتین است. اسید هیالورونیک به عنوان چشمه‌ی جوان شناخته می‌شود و می‌تواند از اثرات پیری به خصوص در پوست بدن جلوگیری کند. کندرویتین سولفات هم برای استئوآرتریت مفید است، بنابراین برای افراد مبتلا به مشکلات مفصلی عصاره و سوپ پای مرغ یک ماده مناسب و مغذی است. اما همان‌طور که گفتیم پای مرغ و خاصیت اصلی آن به خاطر کلاژن فراوان موجود در آن است. برخی از فواید بی‌نظیر کلاژن برای بدن عبارتند از:

*بازسازی پوست، از بین بردن چین و چروک و بخشیدن ظاهری جوان و شاداب به پوست.

*پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم و فسفر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

*پای مرغ سرشار از پروتئین به خصوص آلبومین است به همین دلیل سبب تسریع زخم‌ها می‌شود.

*کلاژن و ژلاتین موجود در پای مرغ به سلامت لثه‌ها کمک می‌کند

*کلاژن غنی از کلسیم و پروتئین بدون کربوهیدرات است به همین دلیل از پوکی و شکستگی استخوان جلوگیری می‌کند و برای رشد قد کودکان بسیار مناسب است.

*کلاژن جریان خون را بهبود می‌بخشد و عروق خونی را تقویت می‌کند.

*سوخت و ساز چربی‌ها را افزایش داده و به بدن در کاهش وزن کمک می‌کند.
حتما بخوانید سالامی چیست و چگونه تهیه می‌شود؛ تاریخچه و طرز تهیه سالامی

*درد، تورم و التهاب به خصوص در اثر آرتروز مفصل را کاهش می‌دهد. پای مرغ برای زانو درد معجزه می‌کند.

نکته: میزان کلسترول موجود در پای مرغ بالاست بنابراین کسانی که مشکل کلسترول خون بالا دارند در مصرف پای مرغ به هر شکلی باید احتیاط کنند.

روش درست کندن پوست پای مرغ

به شما گفتیم که خواص پای مرغ چیست و بهتر این است که این خوراکی مفید را به بهترین شکل ممکن طبخ کنید تا برای خوردن آن با لذت هر چه بیشتر رغبت پیدا کنید. اگر چه پای مرغ را در کشور‌های مختلف به صورت سوخاری، سرخ شده و حتی گریل و کبابی هم درست می‌کنند، اما به نظر می‌رسد بهترین روش برای بهره بردن از خواص پای مرغ درست کردن سوپ پای مرغ است. اما چطور پوست پای مرغ را بکنیم و یک سوپ پای مرغ خوشمزه درست کنیم؟

برای کندن پوست پای مرغ به روش آسان ابتدا باید پای مرغ رو خوب بشورید و در یک قابلمه مناسب بگذارید. مقداری آب در قابلمه بریزید تا حدی که روی پای مرغ را بپوشاند. قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب به جوش بیایید. ۱۰ دقیقه زمان برای این کار کافی است. بعد از ده دقیقه بالافاصله قابلمه پای مرغ را زیر آب بگیرید و چند دقیقه زیر آب سرد نگه دارید و سپس آبکش کنید. حالا با انگشت دست پوست پای مرغ را از روی آن جدا کنید. اگر به این ترتیب عمل کنید به هیچ وسیله دیگری ندارید و پوست پای مرغ به راحتی از آن جدا می‌شود. طرز تهیه عصاره پای مرغ به این ترتیب است که بعد از کندن پوست پای مرغ آن را با سبزیجاتی مثل کرفس، پیاز، هویج، کمی جعفری و چند حبه سیر با مقدار مناسبی آب به مدت ۸ الی ۱۰ ساعت روی شعله ملایم گاز بپزید. بعد از پایان پخت آب باقی مانده و پای مرغ که حسابی پخته شده را با میکسر خوب میکس کنید و به صورت قالبی بعد از خنک شدن فریز کنید. عصاره پای مرغ برای رشد استخوان‌های کودک معجزه می‌کند.


طرز تهیه سوپ پای مرغ و سبزیجات

مواد لازم

پای مرغ: ۱۵ عدد

هویج: ۲ عدد

کرفس:۱ و ½ فنجان خرد شده

پیاز: ۲ عدد متوسط

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط درشت خرد شده
استخدام سفیر در افق کوروش

برگ بو: ۲ عدد

سیر: ۱ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

آویشن تازه و خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

روش پخت پای مرغ بسیار ساده است. ابتدا در یک قابلمه مناسب پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن یا کره تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید. سیب زمینی خرد شده، کرفس و آویشن را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. پا‌های مرغ پوست کنده، هویج، نمک، فلفل و زردچوبه، برگ بو و سیر را اضافه کنید. برای درست کردن سوپ پای مرغ هر سبزیجات دیگری که دوست دارید از قارچ گرفته تا نخود فرنگی و ذرت هم می‌توانید به آن اضافه کنید. مقدار آبی که به مواد سوپ اضافه می‌کنید باید به حدی باشد که ۲ بند انگشت روی مواد سوپ را بپوشاند (البته اگر سیب زمینی را حذف کنید مقدار آب باید فقط روی مواد سوپ را بپوشاند). سوپ را روی شعله ملایم گاز بپزید و داغ سرو کنید تا ژلاتین موجود در پای مرغ ژله‌ای نشود. سوپ پای مرغ را با جوی پرک هم می‌توانید درست کنید و یک وعده شام کامل را تدارک ببینید. طرز تهیه سوپ پای مرغ با جو پرک هم به همین ترتیب است با این تفاوت که مثل بقیه سوپ‌های که جو دارند، جو پرک را از ابتدا به مواد سوپ اضافه کنید. اگر طعم جو پرک را دوست ندارید طرز تهیه سوپ پای مرغ را با برنج هم می‌توانید درست کنید. برنج ایرانی را در ۳۰ دقیقه پایانی پخت به سوپ اضافه کنید. سوپ پای مرغ با ورمیشل هم یک انتخاب جذاب دیگر به خصوص برای درست کردن این سوپ برای کودک است.

 

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
من که درست کردم خیلی خوب شد همه چی رو درسته نندازیین خوردکنین چون مزه ی بهتری میگیره پای مرغ روچندلحظه باپیازو رب تفت بدین بدمواددیگه رواظافه کنین چنددیقه بد برنج عالی میشه
France
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
عالیه اتفاقا . ظاهر سوپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۶ مهر ۱۳۹۹
هر کی نخوره از دستش رفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
اگه پوستش کنده نشه و خورده بشه عیبی داره . بچه های من با پوست مبخورن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۹ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
سلام لطف کنید این غذاها رو برای خودتون نگهدارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
من که چند روز درمیان پای مرغ رو ‌فقط با افزودن ادویه میذارم خوب بپزه تا وقتیکه حالت ژلاتینی پیدا کنه.
بسیار خوشمزه و مفید
چون ظاهرش جالب نیست خیلیها دوس ندارن ولی دارن اشتباه میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
سوپ پای مرغ واصار آن عای بود.
Iran (Islamic Republic of)
ستاره
۲۳:۰۶ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
وای من دوس ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
دوستان اشتباه نکنید برای جوش خوردن استخوان خیلی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
آویشن ۲۲ قاشق مگه چخبره
Iran (Islamic Republic of)
Moji
۱۵:۰۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
خدایی اون چه سوپیه؟ هرچی رو که از تره بار خریده درسته انداخته تو قابلمه!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
قبلا هر کسی از مامانش قهر میکرد خواننده می شد مثل اینکه جدیدا هر کی قهر میکنه میشه اشپز اه اه اه حالمونو بهم زدی
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه از اهواز
۱۴:۴۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
سوپ پای مرغ چقدر چندش اور میخوام که خاصیت نداشته باشه حال بهم زن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
حالم بهم خورد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
شما دوست نداری نخور مجبورت نکردن
Iran (Islamic Republic of)
لیلا
۱۱:۰۸ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
نباید

پای مرغ به این شکل توی سوپ باشه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
بازم بهتره از گوشت سگ خوردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
پختن پای مرغ که خواص زیادی دارد همینطور که گفته شده به این روش هست پای مرغ را اگر پنج کیلویی گرفته شود ارزش دارد برایش زحمت کشیده شود :پای مرغ را گرفته ایم اول تمیزشده از مغازه میخریم فقط ناخونهایش باید گرفته شود بعد با آب سر خوب شسته شود بعد با پیاز بزرگ وهویج وچوب دارچین ویک ق غ خوری پر زرد چوبه وسه برابر آب داشته باشه بگذارید باشعله کم تا بیست ۲۴ساعت آروم درب محکم بسته خوپخته وله شود بعد داخل آبکش ریخته شود باگوشت کوب له شود خوب شیره اش گرفته شود وقتی ابش خنک شد داخل یخچال گذاشته شود فردایش صفت میشود مانندژله بعد باچاقو لوزی بریده شود فریزشود هربار تکه ای داخل غذا میندازید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
گفته شده سوپ پای مرغ یعنی آب پخته پای مرغ یعنی ژله اش نه اینکه پای مرغ درسته داخل سوپ دیده بشه آدم حالش بهم میخوره وذرت بزرگ درسته ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
سعادت
۲۱:۴۹ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
پختشون درسته ولی پای مرغ هر چقدر میپزن له میشن این فقط براعکس اینجوری تهیه ش کردن