به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان: ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمهای: ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا: ۲ بسته
ترکیبی از خمیرهای دلخواه: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
تخم مرغ: ۲ عدد
فلفل و نمک: به مقدار دلخواه
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این پیش غذای مجلسی و خوشمزه که جز پیش غذاهای ترکیهای و در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب میشود ابتدا باید بادمجانها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. پیازها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. حالا فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. بعد از ۲۰ دقیقه بادمجانها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید. سپس بادمجانهای سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آنها ترکیبی از خمیرهای رنده شده بریزید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را بشکنید و خوب هم بزنید. دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رولها را در آن سرخ کنید. پیش غذای خوشمزه ترکی را میتوانید با انواع سس و دیپ میل کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/