در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی کلم بنفش را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی کلم بنفش را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

ابتدا برگ‌های اضافی کلم‌ها رو جدا کنید. بعد با پوست گیر یا نایسر دایسر یا ورقه کن‌های دستی یا برقی یا حتی چاقوی معمولی و تخته کلم هارو نازک رشته کنید.(من با غذاسازم که تیغه ورق کن داره انجام دادم)

بعد کلم‌های خرد شده رو بشورید.

بعد داخل قابلمه سرکه رو میریزیم تا به جوش بیاد اگه سرکه خیلی ترش بود کمی آب جوش بهش اضافه میکنیم. بعد کلم هارو میریزیم و حدود ده دقیقه روی حرارت بمونه تا کمی نرم بشه. (خیلی کم)

بعد زیرشو خاموش کنید. (سرکه من ترش بود. ممکنه سرکه شما خیلی ترش نباشه و نیازی به اضافه کردن آب نباشه)

بعد سیر رنده شده نمک. کمی شکر. نبات و فلفل سبز بدلخواه اضافه کنید؛ و داخل شیشه بریزید.


بیشتر بخوانید


میزان شکر و سیر رو بدلخواه خودتون تغییر بدید.

شکر برای متعادل شدن مزه‌ها هست و اصلا شیرین نمیشه. ما خانوادگی اینجوری دوس میداریم. میتونید شکر یا نبات رو حذف کنید.

دوروز بعد قابل استفاده است.

من. سیر فراوان. میریزم.

میتونید گلپر هم داخلش بریزید خوشمزه‌تر میشه.

من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم.

این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید.. ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه داخل یخچال رنگش مثل روز اول باقی می‌مونه.

منبع: ghazakadeh

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
شکر نبات چرا من تاحالا نشنیدم
United States of America
ناشناس
۱۰:۱۰ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
چرا رنگ ترشی کلم قرمز بعد از چند وقت کمرنگ شد البته من قبلا نجوشوندم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
ترشی توی یخچال باشه رنگش تغییر نمیکنه