در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش گندم باقالی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  آش گندم باقالی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

این آش با آش دندونی کمی فرق داره، چون حبوبات کمتری داره خب برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره.

گندم، لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و آب و یا بهتر آب قلم بزارید تا سه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه، یه ساعت آخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اضافه کنین و نمک و فلفل و اندازه کنین و سرو کنین،
*فرق این آش خوشمزه با آش دندونی اینه که توش نخود نداره.


بیشتر بخوانید



*حتمن توش آب قلم یا گوشت آبگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید.
*از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین، من گندم تازه و ارگانیک استفاده کردم.
نوش جون

منبع: ghazaye shik

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
باقالیش کو؟