در این مطلب طرز تهیه کیک لیمو آلبالو آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک لیمو آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ ماست
۱۰۰ گرم کره
۱۰ عدد خرما گوشتی هسته گرفته
۱ لیوان شیر (شیر گیاهی هم میتونید استفاده کنید)
آب یک عدد لیمو ترش بزرگ
رنده پوست یک عدد لیموی بزرگ


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
۱ لیوان آرد کینوا (هر آرد دیگری میتونید استفاده کنید مثلا آرد کامل گندم، آرد بادام، آرد جو پرک دوسر ...، چون آرد کینوا بدون گلوتن بود من استفاده کردم.)
نصف لیوان آرد نارگیل (آرد نارگیل مو‌قع پخت آب اضافی آلبالو‌ها رو به خودش میکشه و‌اجازه نمیده کیک خیس بشه.)
۱ ق م بکینگ پودر و ۱ ق م جوش شیرین.

مواد مارمالاد آلبالو:
یک کاسه آلبالو هسته گرفته
۱ ق م پودر گیاه گل کلم (که اینجا نیست و به جاش کمی از نشاته ذرت یا گندم استفاده کنید برای قوام سس)
۱ برش آب لیمو

طرز تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغ و ماست و کره و خرما را داخل دستگاه غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا پوره شود سپس شیر و آب لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۲-آرد کینوا و آرد نارگیل و رنده پوست لیمو و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا به خور هم رود.
۳-آلبالو‌ها را داخل قابلمه کوچکی بریزید و همراه با نشاسته مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و قوام بگیرد قبل از برداشتن از وی حرارت آب لیمو را هم اضافه کنید و سپس داخل دستکاه غذاساز بریزید و پوره کنید.
۴- نصف خیمر کیک را داخل قالب مستطیلی کیک که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و رویش مارمالاد آلبالو اضافه کرده و صاف کنید و باقی مانده خمیر را هم روی مارمالاد بریزید و صاف کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
۵- بعد از خنک شدن برش زده و سرو کنید.
۶ نکته: برای مواد کرمی روی کیک از مخلوط پنیر لبنه و عسل استفاده کردم.
نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.