در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پاولووا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پاولووا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


مواد لازم:
سفیده ۶ عدد تخم مرغ
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۲پیمانه

دستور تهیه:
-ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر باهمزن، هم میرنیم که پف کند
بعد کم کم شکر و وانیل و نشاسته را به ان اضافه میکنیم و باز هم میزنیم، سپس کف فر را کاغذ پوستی میگذاریم و به تعداد دلخواه حالت گرد میکنیم و بعد اونو داخل فر بل دمای ۱۳۵ درجه به مدت ۱ساعت قرار میدهیم، و بعد هم با خامه قبحانه و شکر و میوه سرو کنید.


بیشتر بخوانید

منبع: ashpazie khone

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.