در این مطلب قصد داریم روش تهیه دونر مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دونر مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ (برش‌های نازک)
۷۰۰ گرم ران مرغ بدون استخوان

برای مارینه کردن:
۱ عدد پیاز رنده شده که آبش گرفته شده
۲ حبه سیر رنده شده
۴ قاشق‌غذاخوری روغن مایع
۳ قاشق‌چای خوری پودر فلفل قرمز
۳ قاشق‌چای خوری نمک
۱ قاشق‌چای خوری آویشن
۱ قاشق‌چای خوری فلفل قرمز پرک شده
۱.۵ قاشق‌چای خوری زیره
نصف قاشق‌چای خوری فلفل سیاه
۳ قاشق‌غذاخوری ماست آبدار
۱ قاشق‌غذاخوری رب فلفل (نداشتید رب گوجه استفاده کنید.)

طرز تهیه:
روغن مایع، نمک و ادویه‌ها را داخل ظرفی ریخته هم بزنید. سپس مواد دیگر را هم اضافه کنید و هم بزنید و یک سس عالی درست کنید. توصیه می‌کنم ماست آبدار استفاده کنید. اگر نداشتید می‌توانید ماست را کمی آبدار کنید. مرغ‌ها را داخل سس بخوابانید کاملا به سس آغشته کنید. روی ظرف سلفون بکشید و ۶_۵ ساعت داخل یخچال استراحت بدید.‌

می‌توانید شب آماده کنید و به این شکل در یخچال نگه دارید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم کنید و از قبل گرم کنید. در غیراینصورت مرغ داخل فر آب می‌اندازد. مرغ‌ها را روی هم بصورتیکه یک لایه گوشت سینه یک لایه ران باشد داخل قالب بچینید؛ و بعد از هر لایه با دست فشار بدید مابین آن‌ها فضای خالی نماند. قالب کیک را داخل فر بذارید و با درجه ۲۳۰ در حالت حرارت بالا و پایین بپزید. (اگر فر شما هر دو شعله با هم روشن نمیشود فقط شعله پایین را روشن کنید و آخر پخت چند دقیقه شعله بالا را روشن کنید) اگر دیدید روی آن زیاد سرخ شد روی آن را با کاغذروغنی (یا فویل) بپوشانید. مرغ من حدودا ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه پخت.
مرغ را از فر بیرون آورید روغن اضافی که داخل قالب جمع شده داخل یک بشقاب ریخته و دور نریزید. مرغ را حتما ۵ دقیقه استراحت بدید و به هر دو طرف آن سیخ چوبی فرو کنید (موقع برش دادن کار را آسان می‌کند) بصورت نازک ببرید. روغنی که از قالب خالی کرده بودید داخل ماهیتابه بریزید و دونر مرغ را داخل ماهیتابه ریخته روی اجاق به مدت خیلی کم هم بزنید. سپس داخل ظرف سرو بریزید می‌توانید کنار آن برنج و سالاد مخلوط گوجه‌فرنگی، پیاز سرو کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: turkyemekler

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۲۱:۲۳ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
آموزش های آشپزی این سایت خیلی ساده و روشنه مخصوصا برای کسانی که در آشپزی تجربه ندارن